Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kolbászimádók! Szerintetek mi...

Kolbászimádók! Szerintetek mi baja lehet a kolbásznak, ha a teljes szájüregben (tehát nyleven, fogakon, szájpadláson stb. ) viaszos réteg képződik a fogyasztás után?

Figyelt kérdés

Ez idáig kétszer fordult elő. Egyszer egy gyulai kulárés kolbásztól. Azt hittem, hogy egyedi eset. Nem rég vettem egy extra száraz kolbászt a Gyömrő és Mende között, a 31-es út mellett lévő éjjel-nappali boltból. Vettem korábban is, az frankó volt. De a második adagnál fennáll a fenti tünet. Ízre amúgy jó, de ez a viaszos réteg a pofámban már nem annyira.

Kolbászimádóként elég sok kolbászt eszek s megkóstolok bárhol is járok, de mióta tudatos kolbászevő vagyok (kb. 15 éve), sose találkoztam korábban ilyesmivel ezt a két esetet megelőzően.

Találkoztak ti is ilyesmivel?

Szerintetek mi lehet ez?

2015. aug. 31. 13:28
 1/2 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Nekem a Picktől is olyan.
2015. aug. 31. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

A foszfátok miatt. Nagyon sok ember érzékeny rá, és így éli meg: húzós, sikamlós réteg a nyálkahártyáján.

E339ként keress rá.

2015. szept. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!