A sok sült tojást fogyasztás okozhat gyomorfájást?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 19:25
1/7 anonim válasza:
Igen. De bármi más is okozhat, ha túlettük magunkat.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok hogy egyszerre sokat hanem pl naponta 8 darabot
2016. júl. 21. 20:51
3/7 anonim válasza:
Vannak érzékeny emberek... Nekem nem okoz, napi 8 sem, nem is hiszem, hogy a többségnek okoz, de aki nincs hozzászokva, annál sokminden lehetséges.
4/7 anonim válasza:
meg fogsz undorodni. ennyit okozhat. hasfajast azert mert nehezen emeszted meg.
5/7 Szeder Katalin válasza:
Imádtam a tojást, de most, 70-en felül már 1 db is megárt. Sohasem voltam émelygős, de az 1 tojástól már képes a gyomrom kavarogni. Azt hiszem, a sárgája az, aminek a zsírtartalma nehezen emészthető, a fehérjében tudtommal nemigen van zsír. Pedig nagyon szerettem, és jól is laktatott!
6/7 anonim válasza:
Heti két három.alkalommal tizet verek be egyszuszra vacsira.Jól, pihenhetően alszok (akkor is) aktív fizikai tevékenységgel jár a munkám se kövér, se gebe nem vagyok, 180/82, a fizikai teherbírásomat nem kell szégyellenem, orvosnál meg csak akkor vagyok, ha újítatni kell a jogsimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!