Ki csinálja meg ezeket a kajákat? (példák lent)
Szakácskönyvekben, recept újságokban látok érdekes ételeket.
Néhány:
narancsos pisztáciás céklasaláta
diós-kelbimbó-krémleves
borsos eper fagylalttal
sonkás ananászos táska
húhaa, rakott tészta, micsoda forradalmi újítás..
nem értem az ilyen hozzáállást, miért nem lehet új dolgokat kipróbálni? mert anyukád nem csinálta? és ha megkóstolod és olyan finom, hogy az lesz a kedvenc ételed?? persze azért van egy határ, az egyik hozzászóló által említett libamájas sajtos zacher torta nekem már pl ezen túlmegy, mert erőltetett.. de pl a dióval meg kelbimbóval együtt mi a baj?? ilyen unalmas felfogással gondolom, a szexben is csak a misszionárius póz megy, az is sötétben, takaró alatt. áá
A felsoroltak bármelyikét el tudom képzelni az én tányéromon is. Tényleg nem extrémek.
Diót durvára végva magam is használok krémlevesek tetejére szórva (pl sütőtök, spárga )sárgadinnyét pármai sonkával szezonban gyakran fogyasztunk, mert nagyon finom együtt,
És a káposztára is van példám dióval. a majonézes káposztás-répás salátába teszek összetört fehérborsot, és durvára vágott diót. Egy nagyon kellemes ízkombináció jön ki, az alapsalátához képest. Persze ebben sincs semmi extra, csak egyszer fel akartam dobni, és ez jutott eszembe.
Szerintem érdemes megkóstolni új ízeket, párosításokat és érdemes kísérletezgetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!