Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves vagyok, most egy fél...

14 éves vagyok, most egy fél éve kezdtem el a konditermet és amellett itthon is edzek.178cm vagyok 55-56 kg. A kérdés az lenne Tömegnövelő nélkül, milyen kajákat ajánlotok? (Csirkét, Fehér rizset ezeket szoktam ilyenkor enni) Valami tanács?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Tömegnövelő étrend kell. Googleba- alapismeretek. Olvasd el.
2014. szept. 16. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

elmondom a testépítés alapjait:

-minimum nap 8 óra alvás

-káros szenvedélyek mellőzése (cigi,alkohol)

-megfelelő MENNYISÉGŰ és MINŐSÉGŰ tápanyag bevitel

ilyeneket kell enni mint

--köretként rizs amihez sokféle dolgot lehet keverni hogy ne legyen unalmas mint pl. különböző zöldségek

--fehérje dús ételeket kell enni mint a csirkehús,pulykahús,halfélék,tojás,zsírszegény túró

--nagyon jó még a testépítéshez a vörös húsok

--amit kerülni kell az a panírozott hús, meg a gyorsfagyasztott termékek,fehér lisztes termékek,péktermékek

-napi 5x kell enni

nem hiába van kitalálva a reggeli,tízórai,ebéd uzsonna,vacsora

napi 5x kis adagokba ezt úgy érdes hogy nem kell bezabálni de annyit kel lenni hogy ne legyél éhes

-napi minimum 2 liter víz ezt se úgy gondold hogy egyszerre hanem a nap folyamán és az se baj ha több de a 2 liter legyen meg!

-minden nap kell szedni c vitamin 1000-et és valamilyen multivitamint

-enni kell még zöldségeket is

2014. szept. 16. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!