14 éves vagyok, most egy fél éve kezdtem el a konditermet és amellett itthon is edzek.178cm vagyok 55-56 kg. A kérdés az lenne Tömegnövelő nélkül, milyen kajákat ajánlotok? (Csirkét, Fehér rizset ezeket szoktam ilyenkor enni) Valami tanács?
elmondom a testépítés alapjait:
-minimum nap 8 óra alvás
-káros szenvedélyek mellőzése (cigi,alkohol)
-megfelelő MENNYISÉGŰ és MINŐSÉGŰ tápanyag bevitel
ilyeneket kell enni mint
--köretként rizs amihez sokféle dolgot lehet keverni hogy ne legyen unalmas mint pl. különböző zöldségek
--fehérje dús ételeket kell enni mint a csirkehús,pulykahús,halfélék,tojás,zsírszegény túró
--nagyon jó még a testépítéshez a vörös húsok
--amit kerülni kell az a panírozott hús, meg a gyorsfagyasztott termékek,fehér lisztes termékek,péktermékek
-napi 5x kell enni
nem hiába van kitalálva a reggeli,tízórai,ebéd uzsonna,vacsora
napi 5x kis adagokba ezt úgy érdes hogy nem kell bezabálni de annyit kel lenni hogy ne legyél éhes
-napi minimum 2 liter víz ezt se úgy gondold hogy egyszerre hanem a nap folyamán és az se baj ha több de a 2 liter legyen meg!
-minden nap kell szedni c vitamin 1000-et és valamilyen multivitamint
-enni kell még zöldségeket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!