17 éves vagyok, az a klasszikus vékony alkat, el szeretnék kezdeni itthon edzeni valamit. Valami tanács, hogy mivel kellene kezdenem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 19:23
1/19 anonim válasza:
Olvasással! Sárga kapszula könyv - Google, body.builder.hu, android marketen letölthető ingyen.
2/19 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne megtudnod a genetikai adottságaid először. Ha érdekel írj.
3/19 anonim válasza:
Én is az olvasást javaslom. Googleba-alapismeretek.
4/19 anonim válasza:
Mi ez a genetikai adottság szar? :)
A "szentháromság": kaja, pihenés, edzés
Tehát normális, tápláló kaja, pihenőidő(nem orrba-szájba edzés) és edzés.
Hogy mivel kéne kezdened? Mindent kell csinálni, de arányosan (úgy értem a futás, kardiót is és "izomra" edzést is).
5/19 *Glissade* válasza:
Mindenre kell edzen (állóképessêg, erő- állóképessêg, izomtömeg, koordináció_ez leginkább agyban dől él és több fajta van, de ebbe most nem mennék bele, hajlékonyság).
6/19 anonim válasza:
Kemény munkával, értsd: építőipar, pakolás, földmunka sokkal erősebb leszel, mint a b*zi konditermekkel és a fehérje baromságokkal.
Nem mellesleg az impotenciával is számolhatsz majd a későbbiekben ;)
7/19 anonim válasza:
Utolsó, ne pofázz bele olyanba, amiről fogamad sincs.
8/19 anonim válasza:
Több, mint 20 éve dolgozom építőiparban. Konditeremben egy percet se jártam. Szerintem az ott gyúró vasalthajú, mekin felnőtt hímringyókat fél kézzel lenyomnám. És ez az izom nem ereszt le...
9/19 *Glissade* válasza:
Nem vagyok testépítő, de úgy tudom, hogy a fehérje nem okoz impotenciát;)
A testépítő étrend nem preferálja a McDonalds- ot.
Felfújt izom nem létezik;)
10/19 anonim válasza:
Ki ez az idióta, aki ekkora baromságokat képes leírni? Ha nem értesz hozzá hulyegyerek, akkor ne ugass bele a testépítés témába. És ez most nem Glissnek szólt, hanem a hulye kőművesnek! Impotencia meg fehérje, eszem megáll! Ekkora barmot ritkán látni bakker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!