Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha itthon edzem magam nyáron...

Ha itthon edzem magam nyáron magam, akkor ez lehetséges? Több lent.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy nyár végére, a gimi első napjára 'kigyúrom'' magam. Na most: ahol jelenleg lakom nincs konditerem. Mit vegyek ahhoz, hogy itthon is szépen tudjak fejlődni? Egyébként 180cm vagyok, 55kg, 15 éves. Javaslatok, stb? köszi! :)

2014. jún. 2. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Sok mindent kell venni, elég drága(nagyon). Emellett sokat kell olvasni, okosodni, precízen kajálni, jól edzeni.

Két jó tanács, mert mindent nem fogok leírni:

1.Két hónap alatt az átmozgató edzésterv végére érsz, kb onnan kezdődik a móka, itt az időt években mérik.

2. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ne az legyen a cél, hogy szeptemberben meglepődjenek a fizikumodon, hanem hogy Te elégedett legyél magaddal.

2014. jún. 2. 16:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Húúú, köszi, csak azt elfelejtettemleírni hogy semmiféle kajálássi cuccot, diétát nem akarok elkezdeni. Így is elég vékony vagyok, mostanába kezdtem el meghízni, szóval most össze vissza eszek. Remélem ez így elég egy alap'kinézethez'. ?
2014. jún. 2. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Mar meg ne sértődj de egy nyár alatt,sz*r étrenden,eszközök nélkül egy ilyen pálcika testből FRANCOT SEM LEHET ELÉRNI.

Majd 2 év múlva nyarra igen.

2014. jún. 2. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja ahhoz az alap kinézethez elég amilyen most vagy, de az olyan külalakhoz amit el akarsz érni ahhoz nem. Ha normálisan akarsz fejlődni tervezett étrend kell 1,5-2 ttkg fehérjével és 4-5 ttkg szénhidráttal, kb. 1 ttkg zsírral és sok zöldséggel. Egy nyár alatt meg ne várj sokat még tökéletes kajával és kemény edzéssel se, legalább 1 év mire elkezdesz hasonlítani azokhoz akiket a képeken nézegetsz mondván ilyen akarok lenni.
2014. jún. 2. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Amennyire komolyan veszed, olyan lesz az eredmény is. Semmi baj nincs vele, ha nem akarsz precízen kajálni, de akkor ne is várj komoly eredményt.
2014. jún. 2. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyár végére max pár kg netto izmosodás lehet, tehát nem leszel kigyúrva még télre sem. Ez évek kemény melója, nem pár hónap. Olvasnivaló: googleba: alapismeretek.
2014. jún. 2. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket.

Megszeretném mutatni, hogy kb. milyen testre gondoltam: [link] (fogalmam sincs ki ez a gyerek a képen, csak hirtelen ezt találtam)

Szerintem ezt a kinézetet nem nehéz elérni és megtartani. További válaszokat köszönöm :)

2014. jún. 3. 18:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a nulláról kezdeném, mert a kockák a hasamon megvannak, szerintem a vállam is elmegy. A lábam vékony de izmos a 7 év focitól és kosárlabdától.
2014. jún. 3. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
ha közel így nézel ki, akkor van esély.
2014. jún. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!