A kerdes a kovetkezo: Hogyan tudok hasznalni itthon egy amerikai konyhagepet, aminek a hasznalatahoz 120V/ 60 Hz fesuzltsegu aram szukseges?
Hozzajutottam egy amerikai haztartasra szabott konyhai gephez,de nem gondoltam bele ebbe a tenyezobe. Mi lenne a legegyszerubb megoldas arra,hogy gond nelkul tudjam hasznalni a fent emlitett feltetelek megteremtesevel.
Adaptort mar neztem hozza,de mindegyiket amit talaltam maximum 100watt teljesitmennyel lehet hasznalni ez a gep 550w-os.
Lenne valami jo otletetek erre? Ezer koszonet!
Szia!
Erre létezik átalakító, szerintem párezerért lehet kapni!
lehet kapni 230/120-as átalakítót.
Pár ezer forint.
Nekem diszkós cuccaim voltak ilyenek, tökéletesen működtek.
Koszonom a valasozkat.Hat en is kezdek szembesulni vele,hogy egy 1000w-os transzformator milyen arban is lenne raadasul kinai gyartmany...
Nem akarja valaki megvenni tolem a cuccot? :D :P
6-os: Egyáltalán nem biztos, sőt szinte biztos, hogy nincs szükség frekvencia átalakítóra. Persze tudni kellene, hogy milyen háztartási gépről van szó, de egy konyhai gépben valószínűleg egy univerzális motor lehet, annak meg lényegtelen, hogy 50 vagy 60 Hz-et kap.
Ahhoz is tudni kellene, hogy miről van szó, hogy meg akarom-e venni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!