Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet megszeretni a...

Hogy lehet megszeretni a kenyeret?

Figyelt kérdés
Mindig csak kenyér van otthon és már utálom. Csak akkor tudok magamba erőszakolni egy szeletet, amikor már úgy érzem kilyukad a gyomrom az éhségtől.
2016. jún. 27. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen körülmények között sehogy.

De nem hiszem, hogy semmi más nincs otthon, akkor már nem élnél. Ne érts félre, hallottam már extrém borzalmas otthoni ételhelyzetről, amit én el sem tudtam volna képzelni, de valami más is csak van... A kenyér pont nincs összhangban testünk szükségleteivel, más is kell.

Én sosem voltam kenyeres, a saját sütésűt néha finomnak tartom, de a jóllakásban sosem segített fél kiló kenyér, na az ilyen emberen nem segít a kenyér, de mások szervezetének is kell sok más is.

Nem csoda, ha utálod, de a megszeretése helyett kellene valami más étel... Gondolom, egy csomó finom ráraknivalóval a kenyér sem zavarna.

2016. jún. 27. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

vegyél pld banánt a saját kenyéradagod helyett a családi költségvetésből, ha nagyon drágán veszed, és megeszel belőle 1 kg-t, jobban jársz, mintha kenyeret ennél. kalóriában és jóllakottságban is, főleg meg egészségben.

de pld almát vagy dinnyét is ehetsz, ár-érték arányban az is jól jön ki.

2016. júl. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!