Ti hogy hívjátok a margarint?
Ti is vajnak hívjátok a margarint? Csak engem bosszant ez,vagy mást is? Hogy lehet a margarint vajnak hívni.
A vaj,az a teavaj, sokkal egészségesebb és finomabb. Nem értem miért hívja valaki azt a szemetet(a margarint) vajnak!
A sütőmargarint margarinnak, a kenőmergarint egyszerűen vajnak. (= nem azt mondom, hogy megmargarinozom a kenyeret, hanem megvajazom)
Amúgy nem bosszant, csak akkor ha valaki kér, hogy hozzak a boltból vajat, én hozok, és utána pampog, hogy ő nem azt akarta.
Engem nem zavar. Én is azt mondom, hogy megvajazom a kenyeret, akkor is ha margarint vagy vajat kenek rá.
Most komolyan ilyenen idegesíted fel magadat?
A sütőmargarint a papírcsomagolásban margarinnak, sütővajnak, a kenhető vajat, amit a kenyérre is teszek és dobozban kapható, vajnak.
Engem nem bosszantanak ilyen dolgok.
Az ujabb kutatasok szerint a nem-hidrogenezett margarin egeszsegesebb mint a vaj. (Hidrogenezett margarin mar csak az olcso napolyikban van.)
A kenot en is vajnak hivom, de nem is ettem teavajat evek ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!