Hogyan kell a margarint habosra keverni cukorral?
Figyelt kérdés
A receptem azt írja, hogy szükséges a margarint a cukorral habosra keverni, de fogalmam sincs, hogy mi módon.
Valaki le tudná írni nekem részletesen a dolog menetét? Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy a margarint helyettesíthetem vajjal?
2014. dec. 23. 16:25
1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy jelenleg barna cukor áll a rendelkezésemre, nem tudom, hogy az befolyásol-e valamit, vagy sem.
2014. dec. 23. 16:28
2/2 anonim válasza:
Igen lehet vajat is használni, csak puha legyen. Gépi habverőt használj. Ha már sejmes akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!