Ha epret szeretnék csokival vagy karamellizált cukorral bevonni, mindig lefolyik róla. Miért?
Figyelt kérdés
Már többféle módszerrel próbáltam, de soha nem olyan az eredmény, mint a receptekben. Van erre valami trükk?2014. máj. 24. 17:07
2/4 A kérdező kommentje:
Hát majdnem mind lefolyik róla, puha marad a máz, nem dermed meg teljesen. Gondolom ahogy az eper még levet ereszt. De pl. youtuben is láttam videót, és mindent a recept szerint csináltam, és neki kemény lett a máz, nekem meg puha. Nem értem. Vagy lehet, hogy rossz alapanyaggal próbálkozom.
2014. máj. 24. 23:07
3/4 anonim válasza:
Talán kicsit meg kellene szikkasztani előtte az epret?
A kandírozott gyümölcsök is elég szárazak. Különben a létől nem csoda ha leolvad róla minden ami vízben oldható.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!