Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen csokival töltsem meg a...

Milyen csokival töltsem meg a csokiszökőkutat hogy szép egybefüggő csokifüggöny legyen rajta?

Figyelt kérdés

Kaptam a férjemtől egy csokoládé szökőkutat és két nagytábla Milkával kipróbáltuk, de nem az igazi... Milyen csokival működik olyan gyönyőrűen mint a netes képeken?

Vannak valami egyéb praktikák a használatához amit tudnom kéne?

2009. okt. 18. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van szökőkutunk és eleinte nekünk sem sikerült. A haszn.ut.-ban mindent leírnak egyébként, csak én nem akartam elhinni, hogy úgy kell, de tényleg csak úgy lesz szép. Először is, kb. fél kiló csoki kell bele minimum. Ajánlott előre felolvasztani gőz fölött + keverni kell hozzá egy kis étolajat (most már érted, miért nem akartam eszerint csinálni, ugye?), attól lesz megfelelően híg és selymes. Ha elindítod a szökőkutat, nagyjából 10-20 perc működés után lesz olyan fátyolos a zuhatag, mint a képeken. Még valami fontos! A lábai állíthatók (legalábbis annak a 3 típusnak, amit eddig láttam), mindenképpen legyen vízszintesen, különben az egyik oldalon lyukas lesz a zuhatag!
2009. okt. 20. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, lemaradt: a maradék csokit kis műanyag dobozba zárva elteheted a hűtőbe, a legközelebbi használatig nem lesz semmi baja!
2009. okt. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!