Belga óriás nyulakat fogok vágni. Szép nagyok. Kb 7kg. fel szeretnék füstölni eggyet télire. Próbára, mint a disznósonkát. csinált valaki hasonlót?
Brühühühühü! Sírjunk együtt szegény nyuszikáért, aztán mehetünk legelni, mint az marha! Idióta!
Nos. Miután a nyúl torkát átvágtad, kivéreztetted, megnyúztad, kibelezted, (hüp-hüp) a gerinc mentén hosszában vágd ketté.
Ezek után úgy bánj vele, mint a disznóhússal. Alaposan besózni, (jódmentes sóval!), 8-10 napig a keletkezett sólével locsolgatni. Füstölés előtt 6%-os sós vízben áztatni 12-24 óráig. Kiakasztani, ha leszikkadt, megfüstölni. Kiváló lesz.
Jaj második, menj már anyádba, ha látod mire vonatkozik a kérdés, MI A FRANCNAK JÖSSZ IDE???
MYOB - Mind your own business.
Köszönöm mindenkinek,még a 2.-nak is.igazán szebbé tette a napom.
ha jól értem semmi fűszer,csak só kell hozzá?
még nem füstöltem,ezért érdekelne kb.hány órát álljon a füstön?vagyis honnan tudom mikor lett kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!