Házi fondant készítettem az előírás szerint, de nem tudok virágokat formázni belőle. Nyúlik, szakad, szétmálik. Lehet, hogy sok margarint gyúrtam bele. Javítható az állaga, ha az alapmasszából gyúrok hozzá? A videókon olyan egyszerűnek tűnt.
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 11:56
1/1 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz kis adagokban, gondolkodtam már h csináljak fondantot, de kicsit félek belevágni, egyszerűbb megvenni a boltban, mint felfordítani a konyhát :)) De hát elsőre szinte senkinek sem sikerül, én a macaronnal voltam így sosem lesz tökéletes a kinézete, de egyre jobb. :) felezd el a hozzávalók mennyiségét, és próbálkozz így. úgy hatodszorra tökéletes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!