Ha a tejszínhabba keverek margarint akkor lehet használni cupcake tetején krémnek, vagy akkor is szétfolyik egy idő után?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 19:10
1/9 anonim válasza:
Hat nem igazan ertem, minek a tejszinhabba margarin. Az ritka xar lesz egyutt. Ossze se lehet keverni.
Vagy az egyik, vagy a masik
2/9 anonim válasza:
egyet értek az első válaszolóval ráadásul ha mégis sikerülne összekeverned a kettőt akor sem fogná meg a margarin a tejszínt
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet díszítésre használni?
2014. aug. 8. 19:49
4/9 anonim válasza:
A tejszinhabot felvered habfixaloval. Az valamennyire tartani fogja.
Vagy a margarinbol csinalsz vajkremet... Bar vajbol kellene.
5/9 A kérdező kommentje:
A habfixálóval nem fog később se szétfolyni?
2014. aug. 8. 19:55
6/9 anonim válasza:
Mikor kesobb? Par orat kibir, de fel napra azert ne nagyon szamits. Ha tartos kell, akkor pl parizsikrem, vagy vajkrem
7/9 anonim válasza:
Ha tejszínhabból csinálod a krémet a tetejére, akkor egy bizonyos idő után mindenképp összeesik.
8/9 A kérdező kommentje:
értem:( köszi mindenkinek
2014. aug. 9. 08:14
9/9 anonim válasza:
Egy tejszines-csokis
Frosting
200 tejszin
150 Csokoládé
Chili o. Vaniliáscukor
A csokoládét tördeljük egy tálba. Melegítsük fel a tejszínt egy serpenyőben, amíg buborékok jönnek föl. Öntsük a tálba, és várjunk, amíg a csokoládé lágy lessz. Adjuk hozzá a vaníliáscukrot. Majd keverjük össze mindent egyenletesen, és hagyjuk kihűlni. Amikor a ganache lehűlt, egy elektromos kézi habverövel felverjük. Tegyük egy nyomózsákba és spricceljük a cupcake-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!