Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Császármorzsa késtitéséhez...

Császármorzsa késtitéséhez rama margarint helyett lehet olyan margarint hasznalni amit a kenyerre lehet lenni? Héra főzőmargarin helyett mit használjak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Vajkrém, vagy margarinkrém nem jó hozzá. Bármilyen más főzőmargarin, vagy vaj viszont igen. Esetleg ha más nincs zsír, vagy olaj.
2015. aug. 21. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
En a te helyedben azonnal abba hagynam a novenyi olajok es zsirok fogyasztasat, foleg a margarin nevu szemetet.
2015. aug. 21. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Bármi jó, én pl Flóra margarint szoktam beltenni, mert az van itthon.
2015. aug. 21. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Most meglepődtem, sose teszek a császármorzsába semmilyen zsiradékot, egyszerű étolajjal kenem ki a tepsit, amiben megsütöm, vagy serpenyőben, kicsit több olajjal, ha kisebb adagot készítek. Nem szabad túlsütni, és nem lesz száraz. Még a sváb nagyanyámtól tanultam a készítését, nálunk smarninak hívják:-)
2015. aug. 21. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább a zsírtartalom ami érdekes lehet a kérdés szempontjából, hiszen egy sütőmargarin általában 60-70% zsírtartalmú, míg egy egyszerű margarin 10-20-30% körül van.
2015. aug. 21. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!