10dkg csokihoz mennyi margarint kell keverni?
Figyelt kérdés
Tehát habos islert csinálok, és ahhoz vékonyan kell rákenni a csokit, és így, hogy simán megolvasztottam, nagyon sűrű, és elkeni a habot. Tehát vmi olyan arány kellene, amivel nem lesz ilyen sűrű, de még biztosan megkeményedik a csokimáz!
(Marika éttortabevonóm van és RAMA margarinom, ha számít vmit...)
(Annyi ellentmondásos infó terjeng, hogy nem merek kísérletezni velük, szóval vmi tapasztalat lenne jó)
2014. dec. 21. 11:02
1/2 A kérdező kommentje:
jah megválaszoltam magamnak..... 40dkg csokihoz tettem 15dkg margarint... jó lett... többször újramelegítettem, és tökéletes lett... ha érdekel majd vkit...
2014. dec. 21. 13:37
2/2 anonim válasza:
Az étbevonó nem csoki!!!
Én amúgy úgy szoktam, hogy 10 dkg csokihoz (nem bevonóhoz) 0,5-1 evőkanál olajat teszek, azzal simára keverem. Megköt, nem törik, szép fényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!