Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi egészségesebb, ha naparafor...

Rezeda2 kérdése:

Mi egészségesebb, ha naparaforgóból készült étolajat teszek a kenyérre, vagy belőle készült margarint kenek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 21. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem, kenj oliva olajt, vagy libazsírt.
2013. dec. 21. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A háromból egyik sem egészséges. Az olíva az lenne, ha saját ültetvényedről származó saját, hidegen sajtolt olajad lenne. A napraforgóból is ugyanez jó lenne.

Az olívaolajok döntő hányada hamisított.

Az olajnál rosszabb a margarin, főleg a hidegen is kenhetők.

2013. dec. 21. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A margarin akkor rossz ha hidrogénezett. (Olcsó sütikben ez van, külön nem nagyon forgalmazzák.) Egyébként a telítetlen zsírsavakkal nincsen probléma.


Étolajat inkább ne, de a legegészségesebb ha nem teszel rá ilyeneket.

2013. dec. 21. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
használj valódi vajat. Nemcsak finom, de egészségesebb is. A mostani legújabb kutatások is azt igazolják, hogy a zsír nem is olyan egészségtelen, mint amilyennek tartották korábban.
2013. dec. 30. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!