Segítség kolbász ügyben! Mi a baja a házi füstölt kolbászunknak?
Figyelt kérdés
Idén télen töltöttünk rengeteg kolbászt, de kb a felét ki kellett dobni, mert a kutyának sem kellett. Miután ettünk belőle az egész szánk belsejére, fogakra szájpadlásra, nyelv alá, furcsa zsíros réteg rakódott le, mely keserű is volt. Csak fogmosással volt eltávolítható.
Mi lehet az oka? Paprika? Fokhagyma? Vagy más?
2015. szept. 27. 15:03
1/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a bélben maradt valami?
2/5 anonim válasza:
A pontos receptet ha leírnád, jobban tudnánk segíteni.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok: azt is, hogyan mivel, meddig füstöltétek.
4/5 zolidobos válasza:
Vagy forrón volt füstölve, vagy meleg helyen tárolva, vagy sok puha zsiradék került bele, vagy ezek kombinációja. Megoodás a kęsőbbiekben: Hideg, (20 fok alatti füstölés, és tárolás. Vékony kolbászba max. 30% kemény zsiradék, ipari, toka pld.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadjuk a tanácsot.
2015. szept. 29. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!