Minden marhából készült steak egy elrághatatlan mócsing?
Figyelt kérdés
Nem sokszor ettem marhasteaket, talán összesen 3-szor eddig életemben, a legutóbb múlt héten, de asszem többször nem is fogok.Nem tudom mit szeretnek ezen annyira az emberek, vagy 8 percig sütöm mindkét oldalát, de minden egyes szeletnél rá kell döbbennem mikor eszek, hogy ezt egyszerűen nem lehet elrágni és már elfárad az állkapcsom és ideges leszek, mire a levágott szelet eljut olyan állapotba hogy egyben le tudom nyelni.
Mi ebben olyan jó?
2015. máj. 30. 23:12
11/11 anonim válasza:
Mondjuk ha 8 percig sütöd mindkét oldalát, akkor nem is csodálom,hogy nem ettél még finomat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!