Minden marhából készült steak egy elrághatatlan mócsing?
Nem sokszor ettem marhasteaket, talán összesen 3-szor eddig életemben, a legutóbb múlt héten, de asszem többször nem is fogok.Nem tudom mit szeretnek ezen annyira az emberek, vagy 8 percig sütöm mindkét oldalát, de minden egyes szeletnél rá kell döbbennem mikor eszek, hogy ezt egyszerűen nem lehet elrágni és már elfárad az állkapcsom és ideges leszek, mire a levágott szelet eljut olyan állapotba hogy egyben le tudom nyelni.
Mi ebben olyan jó?
Csak akkor elrághatatlan mócsing, ha mócsingot sütsz egészen elrághatatlanra.
Menj el egy JÓ (tehát JÓ) vendéglőbe, és kóstold meg ott, hogy milyen a steak.
De már sokan le is írták, hogyan kell steaket sütni.
3 percig bőven elég lenne sütni oldalanként. Ha túlsütöd, persze, hogy szar. De miért nem keresel rá neten, hogy hogy kell? Egy csomó helyen leírják.
Például itt is:
Rosszul van elkészítve,vagy eleve a hús minősége nem megfelelő.
A jó szték omlós,szaftos ,nem száraz,és nem kell kérődzni rajta ,sőt .. nem rágósabb mnt a többi hús.
Tanulság : ha béna vagy,nem a hús a hibás XD peace
ne a szupermarketben kapható olcsó, marhanyak/tarja/lábszárból csináld, mert azok a rágósak, azokat maximum pörköltbe szabad rakni.
vegyél bélszínt, vagy hátszínt, és oldalanként nagyon maximum 2-3 percig süsd.
Ha meg rendes minőséget veszel és 8 percig sütöd, az persze hogy ehetetlen lesz. A steak-et tudni kell elkészíteni.
A steak nem elrághatatlan és főleg nem mócsing.
Te vagy béna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!