Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Minden marhából készült steak...

Minden marhából készült steak egy elrághatatlan mócsing?

Figyelt kérdés

Nem sokszor ettem marhasteaket, talán összesen 3-szor eddig életemben, a legutóbb múlt héten, de asszem többször nem is fogok.Nem tudom mit szeretnek ezen annyira az emberek, vagy 8 percig sütöm mindkét oldalát, de minden egyes szeletnél rá kell döbbennem mikor eszek, hogy ezt egyszerűen nem lehet elrágni és már elfárad az állkapcsom és ideges leszek, mire a levágott szelet eljut olyan állapotba hogy egyben le tudom nyelni.

Mi ebben olyan jó?



2015. máj. 30. 23:12
1 2
 1/11 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Csak akkor elrághatatlan mócsing, ha mócsingot sütsz egészen elrághatatlanra.

Menj el egy JÓ (tehát JÓ) vendéglőbe, és kóstold meg ott, hogy milyen a steak.

De már sokan le is írták, hogyan kell steaket sütni.

2015. máj. 30. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg olyat nem ettem ami elraghatatlan mocsing lenne :)
2015. máj. 30. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

3 percig bőven elég lenne sütni oldalanként. Ha túlsütöd, persze, hogy szar. De miért nem keresel rá neten, hogy hogy kell? Egy csomó helyen leírják.

Például itt is:

[link]

2015. máj. 30. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Rosszul van elkészítve,vagy eleve a hús minősége nem megfelelő.

A jó szték omlós,szaftos ,nem száraz,és nem kell kérődzni rajta ,sőt .. nem rágósabb mnt a többi hús.


Tanulság : ha béna vagy,nem a hús a hibás XD peace

2015. máj. 31. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 bumbi02 ***** válasza:
92%
Milyen steaket (ribeye, sirloin, t-bone stb) és milyen vastag steaket sütsz összesen 16 percig? Annyi idő még egy welldone steaknek se kell. Maximum a filet vagy chateaux..
2015. máj. 31. 02:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó minőségű hús jól van elkészítve akkor szinte rágás nélkül szétolvad a szádban.
2015. máj. 31. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
túlsütötted, persze, hogy rágós
2015. máj. 31. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne lábszárból csináld!
2015. máj. 31. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ne a szupermarketben kapható olcsó, marhanyak/tarja/lábszárból csináld, mert azok a rágósak, azokat maximum pörköltbe szabad rakni.


vegyél bélszínt, vagy hátszínt, és oldalanként nagyon maximum 2-3 percig süsd.


Ha meg rendes minőséget veszel és 8 percig sütöd, az persze hogy ehetetlen lesz. A steak-et tudni kell elkészíteni.

2015. máj. 31. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

A steak nem elrághatatlan és főleg nem mócsing.

Te vagy béna hozzá.

2015. máj. 31. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!