![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Sőt, minden, amit eszel, génmódosított!
Amúgy a rák és hasonlók nem annak köszönhetőek, hogy mindenféle "szirszart" tesznek az ételekbe, hanem annak, hogy már nem halunk bele korábban másba.
De némi logikával belátható, hogy az élelmiszeripar résztvevőinek nem érdeke, hogy rossz minőségű terméket állítsanak elő. Sőt, az kifejezetten nem érdeke, hogy egészséget károsító termékeket gyártsanak, mivel így a saját piacukat tennék tönkre, amibe ők maguk is belerokkannának.
A következő pont a génmódosítás. A bioezoizék tipikus gondolkodásmódja, hogy amit a csúnyagonosztudósok csinálnak, az biztosan az emberiség ellen való, amit ezer éve találtak ki viszont igaz. Nos, van egy rossz hírem: a növénynemesítés, amit a mai napig csinálnak, is génmódosítás, csak éppen a legmegbízhatatlanabb módon. A modern, célzatos genetikai manipuláció lényegesen nagyobb lesz a hatékonyság és a megbízhatóság. Sajnos a köznép számára a genetikai manipuláció a zsékategóriás hollywoodi mesefilmeket jelenti, amikor a pókembert egy radioaktív pókcsípés hozza létre.
Mint látható, a közembernek sajnos nincsenek meg a szükséges közgazdasági és biológiai (sőt általában természettudományos) ismeretei, ezt használják ki a különféle csalók, legyen szó gyógyításról, táplálkozásról és hasonlókról, amik az egyes emberek életében meglehetősen központi helyet foglalnak el. Sajnos egyre többen bedőlnek nekik, mivel ellenőrizhetetlenül és ellenőrizetlenül terjesztik a hülyeségeiket (amik sokszor kifejezetten veszélyes lehet), közben pedig szellemi gettót hoznak létre. Akik ebben benne vannak, azokon sajnos már ritkán lehet segíteni, azt viszont igyekezhetünk megakadályozni, hogy mások is belesodródjanak.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én nem akarok meggyőzni senkit.60 évet megéltem,ismerem az IGAZI kenyér és minden más IGAZI élelmiszer ízét.Kb. 25 éve jött be a szójával való dúsítás,még a csokiban is az van,mert semleges íze miatt még a felvágottak is szinte abból készülnek nagyon minimális hús hozzáadásával.A szója igénytelen növény és rendkívül olcsó.25 évvel ezelőtt mindennek egyforma volt az íze,mert technológia szerint készült,most meg aszerint,hogy mikor mennyi mócsing,bőrke gyűlik össze.Ezért nincs semminek 25 éve egyforma íze.
Azt mondom,akinek a mostani ,,élelmiszerek" finomak,az ki ne hagyja!Részemről a téma lezárva.Neked is jó étvágyat kívánok hozzá!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Direkt megnéztem a csoki összetevőit - nincs benne szója. Van benne helyette minőségbiztosítás, ami 25 éve alig létezett. Akkortájt vettünk olyan kenyeret, hogy brutális lisztcsomók voltak benne, de akkor vett édesapám olyan sört is, amiben egér úszkált. Ennyit a "régen minden jobb volt" hamis nosztalgiájáról.
És képzeld el, a mostani kenyér is IGAZI kenyér, csak a minőségbiztosítás részeként rá kell írni az összetevőket, amit aztán a természettudományokban járatlan majmok rémülten olvasgatnak. Ehhez még hozzájön néhány másik idióta, akik a saját érdekükben gondosan félremagyaráznak mindent, kihasználva az ostobák ismeretlentől való félelmét és utánajárási lustaságát. De van olyan is, aki szimplán csak hazudozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!