11/36 lencsefőzelék válasza:
pácsér_puzákia:
1. Egy vegán főzőtanfolyamon mondta a szakács, de nem tőle hallottam először.
2. [link]
3. Google-keresés: Julius Andan - A világ a színfalak mögött, 1. találat. 93. oldal, 5. pont.
12/36 anonim válasza:
#11 érdekes, mondjuk nem hallottam még olyanról, hogy valakinek felvágottól agykárosodása lett volna, szóval ahhoz nagyon sokat kéne enni
13/36 anonim válasza:
4-es korrektül megválaszolta.A Pick-et sem eszem,amióta méreg van benne.Vegyél inkább alapanyagot,s főzz jót. Igaz,abban is van méreg,mert az állatot is mindenféle méreggel etetik,de lényegesen kevesebb kerül a szervezetedbe,ha nem kész,félkész ételt vásárolsz.
14/36 anonim válasza:
Azt,hogy agykárosodást kapnak a parizertől,így ebben a formában soha nem fogja senki bemondatni a hírekben,TV-ben,rádióban,hacsak nem,mondjuk marha parizer és kergemarhakóros volt az állat,mert ugyebár ezt muszáj felvállalni,mert úgy is kiderül.De ettől még létezik a probléma,s úgy lehet értesülni felőle,hogy mindenféle fórumon hallani,hogy ugrás szerűen nő a rákos,cukros,demenciás,magas vérnyomásos,hiperaktív,autista,autoimmun,stb.,stb.,beteg.Ez a rengeteg méreganyagtól van,ami nap mint nap ér bennünket.Azt elhiszem,hogy ha mondjuk parizerből 5 szeletet elfogyasztok kb. fél évente,hogy a benne lévő génmódosított szója nem okoz DNS károsodást,és rákot sem okoz a fermentálással rákkeltővé lett szója,és azt is,hogy a benne lévő hatalmas adag Kálium nem okoz szívritmuszavart és az ízfokozók nem teszik tönkre a májamat.De mivel nemcsak ez az egyfajta mérgezett felvágott létezik,hanem az összesben ezek a méreganyagok vannak (és akkor még a többit mérget nem is említettem). Tehát az emberek változatosan,napi rendszerességgel fogyasztják a méreggel teli felvágottakat,kolbászféléket,szalonnákat és így alakulnak ki a betegségek,lassan,de biztosan.A fiatal szervezet még kompenzál,de aztán csak megadja magát!Ne vásárolja az ipari szemetet az,aki nem akar megbetegedni.
15/36 anonim válasza:
#14 oké de nem csak a felvágottak vannak tele ízfokozókkal, tartósítószerekkel meg minden szarsággal, hanem szinte minden... Egyedül az otthon megtermelt dolgoknál lehetsz biztos benne, hogy nincsenek bennük káros adalékanyagok.
16/36 anonim válasza:
Pontosan ez a baj,hogy minden mérgezett,a szörpök,befőttek,bébiételek,pl.édesítés képen a kukoricaszirupot nyomják mindenbe,amiről kiderült,hogy erős méreg,ezzel édesítik a csokikat is,és a húskészítményekbe is beleteszik.Meg az ásványvizes palackból szivárog a mérgező műanyag,stb. 2-3 féle valamit elfogyaszt az ember,már totális az aznapi méregadagja.Ezt hozta a tőkés túlkínálat,mindent piacra dobni mihamarább,nem várják meg,hogy a kolbász kiszáradjon,nem füstölik,hanem penészgátlót,rothadásgátlót tesznek bele,mindenbe.Aztán ott vannak a stresszes,beteg állatok,aminek a húsát esszük.Ketrecben nevelt baromfit,s annak tojását sózzák ránk.Nem rég tudtam meg,hogy a tojáskód mit jelent;az 1-es szabadon nevelt tyúk tojása.A 2-es csarnokban,a 3-as ketrecben nevelt,a 4-es bio. 1-est sehol nem lehet kapni Debrecenben,a malomparki piacon és a zöldségeseknél is,valamint a boltokban is csak 3-ast,azaz ketrecest kapni.Egyetlen zöldségesnél kaptam 2-est,azaz csarnokban nevelt tyúk tojását.Az egyik piaci árus még le is hülyézett,amiért megkérdeztem,hányassal kezdődik a tojáskód.Borzasztó,hogy mindenből csak a sz.rt ontják a lakosságra!A genszterváltás előtt finomak,frissek és szakszerűen elkészített élelmiszerek voltak.Nem is volt ennyi beteg ember!
17/36 anonim válasza:
A fent leírtak valóban jók..csak sajnos a pénzhiány miatt ki tudja megvenni a valós házi termékeket?
18/36 anonim válasza:
Én veszek csirke,disznó húst.Néha májat(igaz,a májra mondják,hogy vegykonyha.)Veszek krumplit,kölest,lencsét,hajdinát,rizst,borsót,zöldséget,gyümölcsöt,teát,kakaóport,natúr fűszereket,jobb sajtot,túrót,tejfült és tejet kimérőset,len-és szőlőmag olajat,zsírnakvalót,ebből lesz a zsiradékom.Szalonnát csak sósat,a káliumozott sót lekaparom róla.Tojást.Ezek a fő élelmiszerein,ebből főzök.Kenyeret,tésztát,kolbászt,felvágottat,szalámit,egy szóval semmi kész,félkész szemetet nem veszek.Persze veszek még foghagymát és még sok mindent,de az ipari szemetet nem és cukrot sem!
19/36 anonim válasza:
És a FOGHAGYMÁT hol veszed..talán kihúzod a fogad és alatta van?
20/36 anonim válasza:
Teljesen igazad van,erre az egyetlen szóra ha nem koncentrálok rá,valahogy hajlamos vagyok foghagymát írni.Tudja valaki különben,hogy miért,vagy van más is,aki hajlamos elkövetni ezt a hibát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!