Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Gáz felvágottat enni?

Gáz felvágottat enni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 23:05
1 2 3 4
 21/36 Tom Benko ***** válasza:
Azért ez nagyon tud tetszeni - az ipari, minőségbiztosított termékeket szemétnek nevezi, a megbízhatatlan, bizonytalan eredetű és minőségű háztájit meg nem. Hé, a ló feje a másik oldalon van! (A káliumozott só meg külön gyönyör. Mintha az életben nem tanult volna kémiát...)
2015. ápr. 26. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

A NEBIH betiltotta a több tonnányi életveszélyes sót a boltokból,ami valójában nem is só volt(nátrium-klorid),hanem kálium(kálium-klorid),de sóként árulják a boltokban,s felszólítja a lakosságot,hogy ne fogyassza : [link]

Káliumozott sóról : [link]


Népegészségi biztonsági hivatal csak 1 van Magyarországon,gyártó pedig rengeteg,tehát minden gyártó és minden forgalmazó mögött nem állhat egy népegészségügyi biztonsági hivatal.A gyártók,kereskedők,úgy és azt adnak el,ahogy és amit akarnak,hiszen nincs megfelelő ellenőrzés,s ha mégis elkapnak valakit,a büntetés olyan bagatell,hogy nincs visszatartó ereje.Aki meg nem élt a genszterváltás előtt,vagy kicsi gyerek volt,fogalma sincs arról,hogy milyennek kéne lenni pl. a kenyérnek,vagy a kolbásznak,vagy a parizernek és így tovább.Fel kell menni a NEBIH oldalára,ott vannak az élelmiszer bűncselekmények -sajnos csak kis hányada apparátushiány miatt-felsorolva.

2015. ápr. 26. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/36 Tom Benko ***** válasza:

A háztáji kereskedőket meg senki nem ellenőrzi szinte. Nagy ritkán az ÁNTSZ, aminek meg szinte semmi foganatja - vagy nem tudja kifizetni, vagy leszarja, és vígan árul tovább.

A NÉBIH listája egyébként elegendő a bizalom megroppanásához, ami sokkal komolyabb gondot okozhat, mint a büntetés.

2015. ápr. 27. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/36 anonim ***** válasza:

A kételkedőknek akik úgy vannak


vele,hogy ;,,a kormány úgy sem


engedi",stb,azoknak elegendő a NEBIH,aki


viszont tapasztalatból különbséget tud


tenni az élelmiszerek íze,állaga,szaga


szerint,mert emlékszik a 25 évvel


ezelőtti élelmiszerekre,azok 25 éve nem


fogyasztják a kész,félkész


árukat.Szándékosan nem élelmiszert


írtam.

Elárulom,hogy a házi sem jó,mert a házit is úgy készítik,hogy amit saját családjuk fogyasztására készítenek,azt jól készítik,úgy ahogyan kell,az eladásra szánt házi,meg hitvány.Hogy csak egyet említsek,pl.az eladásra szánt házi kolbász nem húsból,hanem ínból,mócsingból készül.Jót csak az tud vásárolni,akinek jó ismerőse van,vagy családtagja a készítő.

2015. ápr. 27. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/36 Tom Benko ***** válasza:
55%
Én ettem már 25 éve is felvágottat. A mostaniak sokkal jobbak - köszönhetően az élelmiszeripari szabványoknak.
2015. ápr. 28. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
#25 azért érzed sokkal jobbnak, mert tele vannak nyomva ízfokozókkal meg olyan szerekkel, amik javítják az állagát.
2015. ápr. 28. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/36 Tom Benko ***** válasza:
@pácsér puzákia: Aha, nem. Nem tartom valószínűnek, hogy több lenne bennük, mint régen volt, mivel azoknak a használhatósága is korlátozott. Tudod, a leves nem lesz attól finomabb, hogy teszel bele még két kanál sót, csak ha eleve sótlan volt.
2015. ápr. 29. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Tom Benko,használd a google-t,kiadja,mi is az az ízfokozó.Ha a leghitványabb kajába,döghúsba,bármibe beleteszik,elfedi a rossz ízt,régen ilyen manipulációt nem csináltak.
2015. ápr. 29. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/36 Tom Benko ***** válasza:
55%
De még mennyire, hogy csináltak! Sőt, még jobban is, mint most. Az ízfokozó amúgy, mint a neve is mutatja, nem elfedi az ízeket, hanem az érzett ízek mértékét fokozza.
2015. ápr. 30. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/36 anonim ***** válasza:
49%

Mindenki maga dönti el,hogy mit eszik.

De otthon is csak természetes alapanyagokat és zöld,vagy szárított fűszereket használunk,mesterséges ízfokozót nem és ez így is van rendjén,ezért nem eszem az ipari szójás,meg mit tudom én milyen szemetet az ízfokozóval.

A kenyeret és a tésztát is azért hagytuk el,mert a liszt sem eredeti már,az is be van keverve valami szeméttel.Azért van a sok rákos,cukros, immun,stb.beteg.A szalonnás rántottát is kenyér nélkül esszük,ropogósra pirítom a szalonnát,lecsöpögtetem róla a zsírt és ráütöm a tojást és kenyér nélkül nagyon finom.Az ételeket nem rántással készítem,hanem kölest darálok,azzal behabarom,a kölesnek semleges az íze,mindenhez megy.Finomat és egészségeseket próbálunk fogyasztani kizárólag.Nem hízunk,nem puffadunk,nem vagyunk betegek.Évek óta a jó magyar búzát viszik kifelé,a vacakot meg hozzák be.

2015. ápr. 30. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!