Nem illik Camembert sajthoz felvágottat/szalámit enni?
Németeknél ettem, mire ők meglepődtek, hogy egyszerre eszem a Camembert sajtot és a szalámit is.
Nem illik együtt enni?
Én sem szoktam, valahogy annyira karakteres íze van, hogy nem kívánok hozzá mást, ugyanez a helyzet a brie-vel is.
Ha felvágottat eszem, akkor nem ilyen puha sajtot eszem hozzá.
De szerintem nyugodtan egye mindenki azzal, amivel akarja :) Másban sem egyezik mindenki ízlése.
Mindenki azt eszik azzal, amit és amivel akar. Rokon gyerekeket láttam már nutellás-parizeres zsemlét enni lilahagymával. Én speciel nem enném meg egyiket sem, mert a sajt az gyakorlatilag rohadt tej (a tej és tejtermékek pedig többet ártanak, mint használnak, és max. a boci számára egészségesek), a felvágott pedig adalékanyagokkal mérgezett ipari hulladék (és a szalámi sem sokkal jobb).
És most lehet lepontozni.
Na végre! Eddig azt hittem küllönc vagyok! Én is szalámival szeretem a lágy sajtokat, bár nagyon jók almával is. Szalámival kenyérrel és zöldpaprikával a leglaktatóbb, míg almával csak desszert.
Az evésben nem számít az illem, mármint, hogy mit eszel.Ott jön be a jó modor, hogy hogyan eszed...
Én sonkás szendvicshez szoktam enni friss paprikával, úgy nagyon finom!
Lekvárhoz, kaviárhoz nem enném meg, de felvágotthoz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!