Barnabas223456789 kérdése:
Nem árulnak sehol kétszinű tarhonyát?
Figyelt kérdés
azt mondta anyu hogy vegyek jövőhétre tarhonyát de amikor anyu csinálta 2 szinű szokott lenni a boltba pedig csak egy szinű van ilyenkor mi van ?2015. ápr. 6. 21:23
1/9 anonim válasza:
Tegyél közé rizst, hátha nem veszi észre
2/9 anonim válasza:
De persze.
Van amyelyik boltban szép zöld színben pompázik, és ha a lejáratát megnézed, 1955-ben lejárt!
3/9 anonim válasza:
Anyukád is azt az egyszínűt szokta venni, te is nyugodtan vedd meg azt.
4/9 anonim válasza:
A tarhonyát főzéskor meg kell pirítani és csak utána felönteni vízzel. Ezért lesz néhány helyen barnább.
5/9 A kérdező kommentje:
köszii
2015. ápr. 6. 22:05
6/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy legközelebb egyformára pirítsa!
Kezdő háziasszony koromban kérdezte az Édesapám tőlem: "Mi van, lányom, kétszínű tarhonya volt a boltban?" Ez komoly, tényleg ezt kérdezte, azóta tudom, hogy egyforma színűre lehet pirítani!
7/9 anonim válasza:
A pirított tarhonya mindig két színű, egyik barnább, másik kevésbé. lehetetlen egyformára pirítani...
Nyugodtan vedd meg a tarhonyát, amelyik tetszik és majd anyukád, vagy te magad zsiradékon megpirítod.
Bár láttam már előre lepirított tarhonyát is, de túlzásnak tartom.(mellesleg az sem volt egyforma színűre pirítva )
8/9 anonim válasza:
Mivel gyakorlatilag képtelenség minden egyes szem minden oldalát ugyanannyira megpirítani, szerintem mindenkinél ilyen "színes" a tarhonya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!