Milyen tarhonyát használjak?
Zsíron pirítsd meg a tarhonyát, majd dupla mennyiségű vízzel öntsd fel. Lehetőleg 8 tojásost, de a 4 tojásos is jó.
Akkor nem fog összeállni.
"1valaszolo ne haragudj de nem kell tojas, felesleges kaloria, az a lenyeg hogy rendesen le kell piriteni ,amig szep szint nem kap az egesz, ennyi,ez a titok,-szakacs vagok egyebk,."
Ha TE szakács vagy, akkor az igencsak siralmas. Nem tudom, milyen tarhonyát ismersz, ami tojásmentes!!!! De éppen a többtojásos tészta az, ami nem ragad az elkészítés során.
Mellesleg éppen a tésztaköreteknél a plussz kalóriát NEM a benne lévö tojás adja.
A tojásmentes száraztészta 340 kcal, a 4 tojásos meg 360 - szóval a különbség jóformán semmi. Viszont a tojás nemcsak kalória, hanem fehérjeforrás is, ezen kivül igen egészséges alapanyag.
Első vagyok. A tojás nélküli tarhonyát hiába pirítod, akkor is ragadni fog. A másik pedig, hogy a tojásos sokkal gazdaságosabb, mert megdagad, a tojás nélküli pedig nem.
Nem lehetsz valami jó szakács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!