Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől ennyire jó a porleves?...

Mitől ennyire jó a porleves? A házi szerintem elég undorító. A sima levesre, tyúkhúslevesre gondolok.

Figyelt kérdés
Szoktam venni zacskós porlevest, amiben csak csigatészta van, egyébként sima leves (Knorr). Olyan finom, egyenletes íze van, soha nem lehet benne csalódni, mert mindegyik tálnak ugyanolyan íze van, akárhányszor csinálom meg, és ahogy eszem, minden falatnak is ugyanolyan íze van. A házi leves, amit a vénasszonyok (nagyanyám) szokott csinálni, az annyira zsíros és undorító, hogy nem is szoktam belőle soha enni. Telerakja ilyen nyúlós csirkeaprólékkal meg mindenféle zöldséggel és soha nincs egységes íze, a fazék tetején és az alján lévő résznek más íze van, mindegyik falatnak valamilyen mellékíze van, az egyik savanyúbb, a másik falat zsíros és tele van ilyen darabkákkal. És milyen büdös... A porleves ehhez képest elviselhető szagú, letisztult, egységes ízű, áttekinthető, sima kinézete van. Nincs benne csak csigatészta és nem tocsog a zsírtól. A gyárban úgy állítják be biztos a porkeveréket, hogy a lehető legoptimálisabb legyen minden tekintetben, és ha erre gondolok, még jobb enni. :D

2015. márc. 14. 13:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
de nem értem, hogy miért enne az ember olyan húslevest ami még távolról se látott húst.
2015. márc. 14. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
72%

Arra nem gondoltál még,hogy a porlevesed azért nem zsíros,mert sosem látott semmilyen húst? A házi tyúkhúsleves mindig is zsíros volt,és az is lesz,mert a tyúk zsíros! Még akkor is ha az ember megpróbálja leszedni róla a nagyja hájat! És tele rakja mindenféle zöldséggel? Nem attól lesz húsleves mert csak hús van benne,a zöldség is ízt ad neki szóval jó ha van benne elég zöldség.

A magam részéről sosem cserélném le a házi húslevest egy ilyen por vacakra!

2015. márc. 15. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
72%

Akkor edd a műlevest, amibe semmi természetes cucc sincs. Én pont nem tudom megenni, mert borzalmas íze van, semmiben sem hasonlít a házi levesekhez.


Ha nem tetszik amit a nagymamád csinál, akkor tanulj meg levest főzni. Abba annyi zöldséget teszel amennyit akarsz és leszeded a húsról a zsírt. Ennyire egyszerű.

2015. márc. 15. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
69%
Nátrium glutamát imádó lettél, gratulálok. Egy kiskanánnal szépen le lehet szedegetni a felesleges zsírt a tetejéről, ha gondolod. Meg nem vénasszony, max öreg néni. Kicsicsillag...
2015. márc. 15. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!