Mitől ennyire jó a porleves? A házi szerintem elég undorító. A sima levesre, tyúkhúslevesre gondolok.
Arra nem gondoltál még,hogy a porlevesed azért nem zsíros,mert sosem látott semmilyen húst? A házi tyúkhúsleves mindig is zsíros volt,és az is lesz,mert a tyúk zsíros! Még akkor is ha az ember megpróbálja leszedni róla a nagyja hájat! És tele rakja mindenféle zöldséggel? Nem attól lesz húsleves mert csak hús van benne,a zöldség is ízt ad neki szóval jó ha van benne elég zöldség.
A magam részéről sosem cserélném le a házi húslevest egy ilyen por vacakra!
Akkor edd a műlevest, amibe semmi természetes cucc sincs. Én pont nem tudom megenni, mert borzalmas íze van, semmiben sem hasonlít a házi levesekhez.
Ha nem tetszik amit a nagymamád csinál, akkor tanulj meg levest főzni. Abba annyi zöldséget teszel amennyit akarsz és leszeded a húsról a zsírt. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!