Házi, sütnivaló kolbász meddig áll el sima hűtőben (nem fagyasztva)?
Az sem mellékes, hogy mikor készült (mikor vágták a disznót), az más dolog, hogy te mikor kaptad vagy vetted.
Célszerű 1-2 napon belül megsütni, vagy rögtön berakni a fagyasztóba.
Én, +4 fokos hűtőből, függesztve, 6 napig árultam, a 7.napon a maradékot megfüstöltem.
Nem volt vele semmi baj.
Igen! Te tudtad, hogy mikor készítetted, és attól számítva léptél tovább.
Azért írtam a kérdezőnek, attól függ mennyi ideig tarhatja, ha tudja, hogy mikor készült, mert az más dolog, hogy ő mikor kapta.
Köszönöm szépen a válaszokat! Húsvétra rendeltem ezt a házi kolbászt, de későn szóltak, nem tudtam akkor átvenni (bezárt a hely, ahol megkaptam volna), és azóta (húsvét előtti péntek)hűtőben vár. Hogy mikor készült? Gondolom azt mondanák, hogy péntek reggel ;)
De ezek alapján már felesleges is megkérdeznem mi van vele, mert valószínű már kimászott abból a hűtőből...
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen! Szerencsére megoldódott az ügy: akitől rendeltem, megette még aznap :)
Így nem lett az enyészeté :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!