Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől ennyire jó a porleves?...

Mitől ennyire jó a porleves? A házi szerintem elég undorító. A sima levesre, tyúkhúslevesre gondolok.

Figyelt kérdés
Szoktam venni zacskós porlevest, amiben csak csigatészta van, egyébként sima leves (Knorr). Olyan finom, egyenletes íze van, soha nem lehet benne csalódni, mert mindegyik tálnak ugyanolyan íze van, akárhányszor csinálom meg, és ahogy eszem, minden falatnak is ugyanolyan íze van. A házi leves, amit a vénasszonyok (nagyanyám) szokott csinálni, az annyira zsíros és undorító, hogy nem is szoktam belőle soha enni. Telerakja ilyen nyúlós csirkeaprólékkal meg mindenféle zöldséggel és soha nincs egységes íze, a fazék tetején és az alján lévő résznek más íze van, mindegyik falatnak valamilyen mellékíze van, az egyik savanyúbb, a másik falat zsíros és tele van ilyen darabkákkal. És milyen büdös... A porleves ehhez képest elviselhető szagú, letisztult, egységes ízű, áttekinthető, sima kinézete van. Nincs benne csak csigatészta és nem tocsog a zsírtól. A gyárban úgy állítják be biztos a porkeveréket, hogy a lehető legoptimálisabb legyen minden tekintetben, és ha erre gondolok, még jobb enni. :D

2015. márc. 14. 13:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, emberek! Hölgyek, valaki esetleg ismerkedni? :D
2015. márc. 14. 14:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
és meghívsz egy porlevesre ? :D
2015. márc. 14. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
A bolti csirkéből főzött leves nem zsíros, mert a csirkén nincsen zsír a bőre alatt.. A házi húsleves sem feltétlen zsíros, de legalább finom és nincs benne semmi adalékanyag, mint a porlevesekben.
2015. márc. 14. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Attól, hogy egy igénytelen állat vagy.
2015. márc. 14. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Ha látnád, milyen csontokat darálnak le a porleveshez, milyen vágóhídról összeszedett, lio- és hidrolizált szemétanyagoket tesznek beléjük, fogadom, hogy rájuk se bírnál többet nézni.

És most a túlsózásról és a szintetikus, petróleum-alapanyagú ízesítőkről nem is beszéltem...

2015. márc. 14. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

"A kérdező kommentje:Köszi a válaszokat, emberek! Hölgyek, valaki esetleg ismerkedni? :D"

Igy keresel szakácsnöt? Meg tudod fizetni????????

2015. márc. 14. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem keresek én semmilyen szakácsnőt, a porlevest én is meg tudom csinálni. :) Csak gondoltam, itt az ételek kategóriában találok valami olyan nőt, aki már nem lány, érettebb, idősebb kinézetben és gondolkodásban is. *.*
2015. márc. 14. 20:23
 18/24 anonim ***** válasza:
23%

En is a porlevesre szavazok!!! A rendes husleveseket nem is eszem meg. Nekem undorito, hogy a hus ott uszkal benne es lejonnek belole ilyen pici darabkak. Úristen. Es nem, az ha leszurom, az sem segit. Nincs olyan szuro ami tenyleg mindent leszurne.

A porlevesben nem talalkozom keresetlen osszetevokkel. Az korrekt!

22/l

2015. márc. 14. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi érett ember van itt :D
2015. márc. 14. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Nyúlós porc? Az milyen?
2015. márc. 14. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!