Forrócsoki készítéshez sima tejszínt hol tudok venni vagy jó a házi tejszín is?
Figyelt kérdés
#tejszín #forrócsoki készítés
2014. dec. 13. 22:20
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést. Milyen sima vagy házi. Mi az, hogy sima?
Ha házin olyant értesz, amit saját tehenetek tejéből készítettek, az tökéletes.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért fogalmaztam úgy hogy sima mert a boltokban csak két féle tejszínt lehet kapni főző vagy hab tejszínt.
2014. dec. 14. 09:51
3/4 anonim válasza:
És ebből a kettőből melyik a sima és melyik a házi? Forrócsokihoz jó minőségű étcsokoládé, tejszín és tej kell. Ezen felül még cukor. Divat ma a barna cukor (me' az jobb), de ízlés kérdése (nem jobb).
Ehhez adható még ízlés szerint vanília, fahéj, csili (utóbbit nem az első kettővel!), vagy ami jólesik.
A kétféle bolti tejszínből nyilván a főzőtejszín való ehhez.
Ha van házi tej és tejszín, az minden mást üt.
4/4 anonim válasza:
a boltban kapható tejszínek közül a habtejszín a sima tejszín, a főző meg ennek a gagyisított változata, amit azért találtak ki, hogy a habtejszínt (lánykori nevén "sima" tejszín) még drágábban lehessen eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!