Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a házi készítésű bonbonba...

Ha a házi készítésű bonbonba nem teszek semmilyen tejterméket (tejszín, tej. ), akkor eltartható pár hétig?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék majd házi bonbonokat készíteni. Ha december közepén elkészítem tejtermékek nélkül (csak csoki, magok, kávé...stb.), akkor nem lesz semmi baja pár hétig. Ugye?
2010. nov. 13. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tejtermékeket teszel bele, akkor se lesz semmi bajuk.
2010. nov. 13. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már m ost is többféle bonbont készítettem karácsonyra. (Nagy a család). Mindegyuikbe kell a csoki mellett vaj,vagy tejszín és egyéb ízesítő. Anélkül csak a csokit olvasztod fel,és öntöd más alakra. Természetesen így is eláll,hűvös helyen a kamrában.
2010. nov. 13. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ.


Természetesen ízesítőt tennék bele, esetleg alkoholt. Csak alap esetben a tejszín tej romlandó és ezért nem tudtam.

2010. nov. 13. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A NYERS tej romlandó, de feldolgozva már nem. Minden bonbonban van tej vagy tejtermék, és mégis elállnak sokáig.
2010. nov. 14. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!