Ha a házi készítésű bonbonba nem teszek semmilyen tejterméket (tejszín, tej. ), akkor eltartható pár hétig?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék majd házi bonbonokat készíteni. Ha december közepén elkészítem tejtermékek nélkül (csak csoki, magok, kávé...stb.), akkor nem lesz semmi baja pár hétig. Ugye?2010. nov. 13. 21:23
1/4 anonim válasza:
Ha tejtermékeket teszel bele, akkor se lesz semmi bajuk.
2/4 anonim válasza:
Én már m ost is többféle bonbont készítettem karácsonyra. (Nagy a család). Mindegyuikbe kell a csoki mellett vaj,vagy tejszín és egyéb ízesítő. Anélkül csak a csokit olvasztod fel,és öntöd más alakra. Természetesen így is eláll,hűvös helyen a kamrában.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.
Természetesen ízesítőt tennék bele, esetleg alkoholt. Csak alap esetben a tejszín tej romlandó és ezért nem tudtam.
2010. nov. 13. 23:02
4/4 anonim válasza:
A NYERS tej romlandó, de feldolgozva már nem. Minden bonbonban van tej vagy tejtermék, és mégis elállnak sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!