Reggelire mi hízlal jobban, ha pékárut vagy ha egy jól telepakolt szendvicset eszek? Melyik a legkevésbé hízlaló? Pékségből pogácsa, sajtos rúd? Otthon készített párizsis, sajtos szendvics? Vagy cukros pékáru pl. kakaós csiga, vaníliás rúd?
16 : 36 és Oriza!
Nem azzal van a gond, amit mondott Oriza, hanem azzal AHOGYAN mondta. Nem hiszem el, hogy a véleményét, válaszát nem lehetett volna fennhéjázás és főleg(!) idiótázás nélkül elmondani! Ez csapta ki a biztosítékot, nem a tények.
Kérdező, ha tényleg csak gyorsan tudsz enni, akkor maradj a szendvicsnél, de a normálisabbnál. A szalámit pl. felejtsd el. Meg az ömlesztett, tubusos sajtokat is. A kocka sajtot is.
Sajtnak használj nemespenészes, igazi sajtokat. Drágább, az tuti, DE intenzívebb az ízük, kevesebb kell belőlük.
Húsnak tegyél inkább sonkát bele, azt az igazi sonkát, tudod, nem a préseltet, téglalap alakút.
Vagy egy vékony szelet sült húst: marhát, sertéscombot :)
Ha megakarod kenni a kenyeret - ami lehet teljes kiőrlésű búza vagy tk. rozs kenyér, de ezeket se vidd túlzásba - kend igazi, házi vajjal, vagy egy késhegynyi liba vagy disznózsírral, vagy a sült hús saját zsiradékjával. Nem kell annyit, hogy tocsogjon :) Hidd el, finomabb lesz, mint akármelyik margarinnal, bolti vajjal.
Pakolj bele, vagy mellé egy kicsi edénybe, sok salátát: paradicsom, uborka, paprika, retek, zöld saláta, újhagyma, ezek magukban, vagy mindből egy kicsi.
Nagyon finom lesz, és ezerszer jobban jóllakat, mint a kakaós csiga és a vaniliás rúd. Magamon tapasztaltam ki, mert nekem is marha gyorsan kell tudnom enni a melóhelyen.
"Nem azzal van a gond, amit mondott Oriza, hanem azzal AHOGYAN mondta. Nem hiszem el, hogy a véleményét, válaszát nem lehetett volna fennhéjázás és főleg(!) idiótázás nélkül elmondani! Ez csapta ki a biztosítékot, nem a tények. "
A gond ezzel az, hogy amikor full hozzá nem értők elkezdik osztani az észt, valahogyan "rendet kell tenni". Tudom, nagyon nagyképűen és önelégülten hangzik, de utálom, mikor valaki 0 tudással elkezd valamiben tudálékoskodni, aztán utána nekem meg ugyanazt az udvarias szintet kell hozzam, hogy az én véleményem is csak egy vélemény legyen, ne degradáljak le senkit. De nem bírom ki, hogy ne oltogassak, mert hátha akkor észreveszik, hogy én megpukkadok, mert mások reggelire kakaós csigát akarnak enni.
Mindenesetre a lekezelő, nagyképű stílusomat én se szeretem, elnézést érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!