Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen ételt tudtok ajánlani...

Milyen ételt tudtok ajánlani amit vihetek suliba?

Figyelt kérdés

3-4 éve csak szendvicset eszek a suliban.(nem vagyok menzás,mert nem a legjobb az étel enyhén szólva, meg drága is)Néha becsúszik 1-2 péksütemény, de 90% szendvics.Ezért mostanában már nem is nagyon eszek.Reggelente mindig viszek 3 szenyát mert úgy vagyok vele hogy megeszem végül meg alig bírok ledugni a torkomon egyet.Már inkább a tonhalpuding mint a szendvics.

Ezért kellene valami olyan, amit el tudok vinni a suliba, és nem szendvics.Főtt étel kizárva mert nincs rá idő.Valami hideg kaja kéne.Gondolkoztam somlóin, rántotthús stb.De nem nagyon jutott eszembe jobb.

2014. máj. 19. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Zöldség, gyümölcs, kefír, joghurt...
2014. máj. 19. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Rendelj! Komolyan, nekem ez valt be. Valassz egy etelfutar ceget, egy telefonodba kerul es a futar minden reggel akkor teszi az ajtod ele, amikorra megbeszelted vele. Suliba indulaskor mar viheted is. Valtozatos, fott kaja, rendes adag, semmi idodbe nem kerul es nagyon olcso.
2014. máj. 19. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy pizzát rendeltem az iskolához. OKJ-ba jártam akkor, kint megvártam a bejárat előtt a futárt, ennyi. Aztán aki kért belőle egy szeletet, meghívtam, vagy fizetett érte, attól függ.
2014. máj. 20. 20:35
 4/4 anonim válasza:
Pénzt
2014. máj. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!