21honapos kislányom reggelire csak tápszert eszik. Baj? 10oraira rendes szendvics vagy gyümi . Ebéd főtt étel uzsi pogácsa süti saját készitésü vacsi ujra hideg vagy ugyan az mint ebédre. Jo igy? Tejérzékeny
Az én kisfiam kétéves, és ő sem eszik reggelire semmit, csak a Junior italát, abból is mindössze annyit, ami a 150ml vízből lesz, vagyis kb. 167 ml-t. Tízóraira csak gyümölcsöt vagy joghurtot fogad el, de egyébként minden étkezése normális minőségű és mennyiségű, kb. úgy mint nálatok. A Junior italt azonban nagyon igényli, a délutáni és az esti lefekvés előtt is kér ugyanannyit, mint reggel.
Engem is zavar,hogy nem reggelizik, de a védőnő azt mondta, hogy nem baj, majd egyszer megjön a kedve hozzá. Most ott tartunk, hogy néha hajlandó egy kis pirítóst vagy Abonettet (én fogyókúrázom:) enni, ha én éppen azt eszem. De a normális reggelikből nem kér egy falatot sem... Nagyon várom már a változást!
Tökéletes.
Az enyém 25 hónapos, és pont így eszik, csak nekünk nincs tejérzékenység és a reggeli tápit lecseréltük már tejre, és az uzsi jogurt, vagy puding, de este még nálunk is babatej megy lefekvés előtt.
19 hos a lanyom es o is reggel iszik 150/180ml tapszert (vagyis ennyi vizbol amennyi lesz), aztan delig hiaba is noszogatom, csak turkal a kajaban. Ugy 1-2 korul eszik ebedet (akkor is csak immel ammal) aztan lefekves elott iszik tejet (tehentejet falurol) attol fugg, hogy mennyit evett (50-150ml). Joval ebredes utan gyumolcs. Este vacsi aztan lefekves elott kb 200ml tehentej.
Hozza kell tennem hogy neki a joghurt, keksz, barmilyen nasi mind etelnek szamit. Ha kap ilyesmiket lottek az "igazi" ebednek, vacsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!