Hogyan készül a makaróni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkodom a kérdésen, hogy hogyan kerül a lyuk a tésztába? Esetleg valaki tudja, hogy mi a gyártás folyamata? Gondolom annyira nem lehet bonyolult, mert a makaróni tészta nem drágább, mint akármelyik másik.2014. jún. 16. 21:43
1/7 anonim válasza:
A tésztát egy formát keresztül préselik (hasonló, mint a húsdaráló), csak a lyukak nem teljes körök, hanem két félkör alakú ív van minden lyuk helyén. Amikor a tésztát átnyomják ezen, akkor a félkörök egyböl összetapadnak és felveszik a lyukas csö formát.
2/7 anonim válasza:
A másik megoldás az, hogy a spagettit kifúrják. :)
3/7 anonim válasza:
makából és róniból a nevében is benne van
5/7 anonim válasza:
am natgeo-n van/volt olyan műsor hogy hogyan készült....
6/7 mustafa33 válasza:
A szarvacska tésztát meg kanyarfúróval fúrják.
7/7 anonim válasza:
Egy másik sor végén pedig áll egy mosolygós penna, aki a pennéért felelős, hogy formás legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!