Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A gyorséttermi sajt miért...

A gyorséttermi sajt miért silány minőségű mindenhol? Hamburgereseknél, gyrososoknál, pizzásoknál mindenhol ugyanazt az ehetetlen gumit adják. Tejből készül egyáltalán? Nekem úgy tűnik mintha valami tészta lenne.

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig nagyon finom sajtokkal találkoztam! És én is ilyet keresek minden boltban, de eddig még sehol sem találtam olyat, sajnos! Nem tudom, hogy honnan vehetik!?

Pl: A Mekis, Burger Kinges sajt is nagyon ízlik! Lapkasajt. Próbáltam mindenféle lapkasajtot, amit a boltokban lehet venni, egy kicsit hasonló volt, de nem az igazi! Szóval...

2013. dec. 23. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb helyen NEM igazi sajtot tesznek bele, hanem "müsajtot", ami valamiféle növényi anyagokból különféle vegyszerek hozzáadásával gyártanak. Európa legtöbb országában nem forgalmazhatják sajt illetve sajtnak érthetö néven.
2013. dec. 23. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csízió és társai, ehetetlen ,növényi zsírral előállított "finomságok " Büfések is előszeretettel használják sajt helyett, pedig ég és föld a különbség.
2013. dec. 25. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%
Csíziót használnak sokan mert olcsó.Semmi köze a sajthoz,esetleg annyi hogy egy hűtőben tárolják az üzletben.
2014. jan. 2. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!