Hogy készül a bolti, kovászos uborkának nevezett tünemény?
Figyelt kérdés
Feltételezem, nem gyömöszölnek bele kenyeret és nem a napon melengetik :-D2013. nov. 28. 10:26
2/5 anonim válasza:
Hőkezelik,meg egy sósecetes vagy tartósítószeres köményes löttyel töltött üvegbe töltik.
3/5 anonim válasza:
A kovászos uborkához NEM kell napra tenni, elég, ha meleg helyen van, és nem kell bele feltétlen kenyér sem, a síma éleseztö is megfelel.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, viccnek szántam direkt túlzással. Most is akarunk készíteni, ha kapok elfogadható áron uborkát. Csak arra gondoltam, hogy megközelítőleg sincs köze a készítési módjának házi készítésűhöz. Vettem már egész elfogadhatót, de legutóbb egy áruházban vettem vödröset és egyszerűen sima ecetes uborka íze volt. Eleve a koviubiba nem is kell ecet.
2013. nov. 29. 07:47
5/5 anonim válasza:
Az ecet azért kell bele, hogy elálljon, amíg megveszed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!