Miből készül a mekis hamburger?
A húspogácsa:
100% marhahús (70% fiatal legeltetett marha, 30% szemes takarmányon nevelt)
Sütés után só-bors keverékkel sózva
Mustár:
Nagyon kevés (Univer speciális gyártmány)
Ketchup:
1/3 Uncia (Univer speciális gyártmány)
Uborka:
Szintén magyar gyártmány
Zsömle:
Szintén magyar gyártmány
Sajt:
Cheddar tipusú lapkasajt.
Nem tudom ki gyártja)
(Ezek az infók 10 évvel ezelőttiek, vélhetően nem változott ez idő alatt.)
Ellentétben az általános véleménnyel, az egyik legjobb minüségü alapanyagpból készült ételeket forgalmazzák és igen szigorú az ellenörzés.
A boltokban kapható fagyasztott/kész- illetve félkész ételek minösége sokkal rosszabb, az ételfutárokról meg hasonlókról nem is szólva.
Az egyetlen, ami kifogásolható, az a sok zsiradék használata, de ezt a tradiciók miatt tartják.
Ne akard tudni, mert sohasem fogsz többet mekibe menni de ha mégis csak saját felelöségre: olvasd el:
Elrontottottam a linket igy helyes
www.fenyorveny.hu/2013/10/jamie-oliver-csatat-nyert-mcdonalds.html?m=1
Nos nem tudom miből készül, de nézd meg ezt a linket, a nő egy amerikai fotóművész, elhatározta hogy fotó sorozatot csinál abból ahogy a mekis menü megromlik, eleinte naponta csinált képeket, aztán már csak hetente, jelenleg már csak havonta. Egészen pontosan a legutolsó kép ez év szeptemberi.
A mihez tartás végett az első kép 2010-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!