Nemrég füstöltem a saját töltésű házi kolbászom. Az a problémám hogy a bőrén csillog a zsír mintha olvadna. Most 23. -a van elég meleg az idő télhez képest. Gondolom ez lehet a baj. Megromlik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 14:59
1/3 anonim válasza:
Ha hideg kamrában tárolod, akkor nem romlik meg.
2/3 anonim válasza:
Ha a zsírtól "izzad " ott valami baj van a hőmérséklettel. Száraz, szellős, hideg legyen a kamra, ahol tárolod. a levegő is szárítja.
3/3 doboszoli válasza:
Két dologra gondolok:
1. Kicsit megszaladt a zsíradék a kolbászba.
2. egyszer -kétszer túlmelegedett a füstölő.
Ha egyébként ízhibát nem tapasztalsz,(savanyodás, stb) nem lesz baj, csak esztétikai hiba. 30%-nál magasabb fehéráru tartalmú húst ne használj kolbásznak, az is kemény szalonna legyen, ne nyúlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!