Milyen szerintetek a blogom?! Biszex tema!
Lattam, van egy masik srac, aki szinten blogot ir, es temaban is hasonlot, de nem hinnem, hogy o az eletet irja le, szoval ennyiben kulombozik a ket blog. Egy biszex sracrol (rolam) szol a blog...
Kerlek nezzetek meg, es irjatok rola velemenyt is!
www.egy-srac-blogja.blogspot.com
Szia!
Több okból is nem köt le a blog: az írásmódot, ami kissé hanyag... te nem úgy mesélsz, hogy másnak is élvezetes legyen, te mindent le akarsz tömöríteni, holott aki szeret olvasni, az biztos, hogy bármilyen hosszú 'sztorit' elolvasna.
A téma lehet, hogy érdekelne, mert szeretem olvasgatni mások véleményét a világról, de ez nem köt le.
Ha csak magadnak írsz, akkor oké, rendben van, de ha szeretnél olvasókat, akkor szépíts az írásodon egy kicsit ;)
Szia!
Én elolvastam az összes bejegyzést a blogodon. Szerintem nincsenek itt akkora problémák az írásstílusoddal, DE kérlek tudom, hogy a fővárosban meg más helyeken imádják így írni a neveket: A Pista, Az Elemér stb. viszont ez roppant zavaró. A másik, tényleg sok kicsit a szóismétlés. Viszont szépen írsz, sőt ha még hosszabb és részletesebb lenne... az érzelmek leírása meg szerintem oké. Egy formai tanács: szebb a sorkizárt szöveg. Am, én szívesen olvasnám tovább a blogodat, csak nem tudok rendszeres olvasód lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!