Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen szerintetek a blogom?!...

Milyen szerintetek a blogom?! Biszex tema!

Figyelt kérdés

Lattam, van egy masik srac, aki szinten blogot ir, es temaban is hasonlot, de nem hinnem, hogy o az eletet irja le, szoval ennyiben kulombozik a ket blog. Egy biszex sracrol (rolam) szol a blog...

Kerlek nezzetek meg, es irjatok rola velemenyt is!

www.egy-srac-blogja.blogspot.com

2013. szept. 16. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Több okból is nem köt le a blog: az írásmódot, ami kissé hanyag... te nem úgy mesélsz, hogy másnak is élvezetes legyen, te mindent le akarsz tömöríteni, holott aki szeret olvasni, az biztos, hogy bármilyen hosszú 'sztorit' elolvasna.

A téma lehet, hogy érdekelne, mert szeretem olvasgatni mások véleményét a világról, de ez nem köt le.

Ha csak magadnak írsz, akkor oké, rendben van, de ha szeretnél olvasókat, akkor szépíts az írásodon egy kicsit ;)

2013. szept. 16. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
sokkal jobb, mint az a másik blog, amit itt reklámoznak a gyakorin, de számomra túl csöpögős, kizárólag az érzéseidről beszélsz. meg amúgy is, blogging is so yesterday, tumblr is today :P
2013. szept. 16. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Kicsit zavaró, hogy mindenhova leírod, hogy biszex vagy. A tartalomba nem olvastam bele, de nem is érdekel.
2013. szept. 16. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszonom a velemenyeket! Megprobalom belole a hasznomat hozni.. A vege fele tenyleg csak az erzeseimrol beszeltem, meg tenyleg csak az en szemszogom, es roviden irom le, de mit hosszabitsak rajta, ha ennyi a sztori? A tumblr-s komizonak meg uzenem, hogy kep nelkul tumblr-n is ugyan olyan, mint blogspot-on.
2013. szept. 16. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elolvastam az összes bejegyzést a blogodon. Szerintem nincsenek itt akkora problémák az írásstílusoddal, DE kérlek tudom, hogy a fővárosban meg más helyeken imádják így írni a neveket: A Pista, Az Elemér stb. viszont ez roppant zavaró. A másik, tényleg sok kicsit a szóismétlés. Viszont szépen írsz, sőt ha még hosszabb és részletesebb lenne... az érzelmek leírása meg szerintem oké. Egy formai tanács: szebb a sorkizárt szöveg. Am, én szívesen olvasnám tovább a blogodat, csak nem tudok rendszeres olvasód lenni.

2013. szept. 17. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod. Formailag nem tudok mindent kihozni a blogombol, mert tabletrol eleg nehezen boldogulok vele. Neveket meg muszaj volt hasznaljak, mert van sztori, amiben sok nev szerepel, ezeken nev nelkul nehez lenne kiigazodni. A szoismetlesek javitasan meg dolgozok. A blogba meg mostanaban ritkan irok, 2-3 hetente. Ha gondolod, uj bejegyzesnel irok. :)
2013. szept. 18. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
oks :)
2013. szept. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!