Hogyan tudom híresebbé tenni a blogom?
A legjobban úgy tudod népszerűsíteni, ha cseréket kérsz más blogoktól. És szerintem egy chat-et is kitehetnél.
Ahogy végig görgettem a blogodon, sajna egyik cikk sem fogott meg. Film kritikát bárhol olvashatok, és zenéket is megtalálom a You Tube-on. Valami érdekesebbet kéne írnod...
Chat: [link]
Itt kedvedre formálhatod, színezheted is a chat-et. Utána a Publish!-nál másold ki a kódot és a blogon tedd egy HTML/JavaScript box-ba.
A csere pont az amit leírtál! Nincsenek feltételek. Akiket pl. szeretsz olvasni, írsz hozzájuk, hogy benne lennének-e egy cserében. Kiteszed a blogját és ő is a tiéd. Ennyi. Így többen látják majd a lapod és idővel több látogatód is lesz.
Hogy miről írj? Azt te tudod. Pl. írtál Will.i.am-ről, de ezt bárhol máshol elolvashatom... A napi zenéknek pedig nem kell külön bejegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!