Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom híresebbé tenni...

Hogyan tudom híresebbé tenni a blogom?

Figyelt kérdés
Van egy pár blogom, de senki se olvassa. Másoknál viszont látom, hogy 33.000 oldalmegjelenítés, és az már elég szép szám. Szeretném megkérdezni, kedves bloggerek, hogy ti hogyan csináltátok? (itt az egyik blogom: egycseppminden.blogspot.com, véleményt is írhattok)

2013. aug. 14. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:

A legjobban úgy tudod népszerűsíteni, ha cseréket kérsz más blogoktól. És szerintem egy chat-et is kitehetnél.

Ahogy végig görgettem a blogodon, sajna egyik cikk sem fogott meg. Film kritikát bárhol olvashatok, és zenéket is megtalálom a You Tube-on. Valami érdekesebbet kéne írnod...

2013. aug. 14. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet. Chatet hogyan tudok csinálni, és mit takar a csere? Gondolom, hogy kitegyem az övét, és fordítva, de hogyan írjak neki, mik a feltételek, stb.? Nem tudom, hogy mi mást írjak bele, te mire gondolsz?
2013. aug. 14. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Chat: [link]

Itt kedvedre formálhatod, színezheted is a chat-et. Utána a Publish!-nál másold ki a kódot és a blogon tedd egy HTML/JavaScript box-ba.

A csere pont az amit leírtál! Nincsenek feltételek. Akiket pl. szeretsz olvasni, írsz hozzájuk, hogy benne lennének-e egy cserében. Kiteszed a blogját és ő is a tiéd. Ennyi. Így többen látják majd a lapod és idővel több látogatód is lesz.

Hogy miről írj? Azt te tudod. Pl. írtál Will.i.am-ről, de ezt bárhol máshol elolvashatom... A napi zenéknek pedig nem kell külön bejegyzés.

2013. aug. 14. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm!:) A blogom témáját nem szeretném megváltoztatni, mert ide olyanokat írok, ami úgymond közel áll hozzám.
2013. aug. 14. 18:26
 5/5 anonim válasza:
2015. jan. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!