A blogom: szakmai vélemény?
Több mint 1 éve irklok bele. Az a baj, hogy minden témáról.(inkább azok a blogok híresebbek amelyek 1 adott témáról szólnak: azt hiszem) Igen szerteágazó. Ami engem érdekel (ezért is ez a címe) megírom: persze saját szavaimmal (van néhány kivétel, amihez használtam forrásokat). Személyes bejegyzést is írok kb havi rendszerességgel. Többi téma: ahogy jön: van amikor 1 nap többet, van amikor hetente 1 -et.
Design: leszedtem a témát: egy kicsit helyrepofoztam (html) : és ennél maradtam.
A kérdésem (főleg azoknak akik értenek hozzá) : Milyen a blog, és mit lehetne még javítani rajta. Bármi: írjátok meg. Nagyon megköszönném :) Sziasztok!
Blog Elérhetőség: [link]
a témák annyira nem érdekelnek, gondolom azért mert lány vagyok:) szépen megvan szerkesztve, esetleg a menüt rakhatod felülre nem oldalra, vagy ha úgyis összevissza írsz lehetne tematikusabban pl: sz.technika, egyéb, autó stb.
19L
(tessék az én blogom: www.i-fucking-love-cheese.tumblr.com xD )
Rmentem a blogodra. Tetszik a kinézet. Mondjuk a tartalmára nem jöttem rá: látom képek meg GIF -ek: de valahogy nem értem. (de én vagyok a hülye)
Köszönöm észrevételedet. Hát lehet nem olyan érdekesek a posztjaim: de engem ezek érdekelnek- esetleg írhatnál (írhattok) témákat. AMúgy kategórizálva vannak : jobb oldalon: Válassz témát alatt- jól látható. Ha meg felülre tenném a menüt (gondolom layoutokra gondolsz) -próbáltam: de sehogyse néz ki.
Köszi mégegyszer :D
Nekem tetszik! Jó, hogy nem csak egy dologról szól, talán én is csinálok egy hasonlót.
Ami nekem nem tetszik, az az, hogy oldalakat foglalnak el a cikkek, és ha nem érdekel, sokat kell görgetni. Szerintem sokkal jobb lenne, ha lenne egy cím-kép-bevezet szöveg, és akkor a továbbra kattintva dobná ki az egész posztot. Remélem érthetően írtam le :D
Amúgy a blogspot beleolvadt a bloggerbe?
Sziasztok. Utolsó: tudom mire célzol. az egy külön téma. Volt olyan is... csak a blogoknál nem jó az olyan. Igaz van olyan dolgog amiről sokat írok: és egyeseknek unalmas. Ez tudom, hogy nagy hátrány. Talán majd egyszer visszateszek egy olyan témát (csak nem nagyon találtam ami tetszene). Köszönöm a szakmai véleményed :D.
Utolsóelőtti: megnéztem a blogod. Tetszik. Ahogy láttam nemrég kezdted el: az én javaslatom, hogy ne add fel. Sok blogger hamar feladja. Írj minél több bejegyzést aztán a látogatók majd jönnek. Beteszem az én blogomba is : amit követek kis részhez. majd figyelemmel kísérem :D Sok sikert!
Mja és utolsó: az olyan témákat az ilyen hírblogoknál, portáloknál láttam inkább. Hátulütője, hogy a mai világban senkinek sincs ideje (vagy legalábbis azt akarjuk hinni) - így gyorsan végig pörgetnék a témákat (esetleg a nagyon érdekesre réklikkelnének) és szevasz. (én ezt gondolom, de még írjatok véleményt)
És igen a blogspot beépült a bloggerbe. Ajánlom mindenkinek aki akar blogot indítani: nemrég újult a kezelőfelülete. mja és már google termék. (megvették)
Utolsó vagyok:
Igen, ilyenre gondoltam! :D Szerintem könnyebben átlátható, mindent hamarabb megtalál az ember.
Amúgy még annyi, hogy a témád tetszik! Meg hogy csináltál hozzá face oldalt, majd én is akarok!
Amúgy nem tudod, van olyan opció, hogy blog elrejtése? Mert akkor, amíg nincs meg 4-5 posztom, elrejteném, és próbálgatnám, hogy egyáltalán mit tud a blogger.
Ha meg majd összerakom rendesen, szerintem berakom az oldalad ajánlottak közé, mert hasonló a témája, meg jó is :D
Újból szia.:)) Örülök hogy tetszik. Nekem is: csak most néztem utánna hogy lehet úgy megcsinálni. (hogy ne váltsak témát) Azt hiszem így marad egy jó ideig: már meguntam hogy mind újítgatsak rajta.
Rátérve a kérdéseidre:
- hát ha most kezdessz neki. Hajrá. Én ajánlom ezt a bloggert és talán a blog.hu-t. Ép a héten néztem meg a sokak által legjobbnak titulált wordpresst- igaz hogy elég komplex, de vannak hátrányai is szerintem. Főleg az, hogy nagyon a pénzre hajtanak (nemtudom régebben milyen volt). EGy jó témát ingyen nehezen találsz. + 3000 MB tárhelyed van. Ha a blogodat sok képpel látod el (vagy videóval) egy idő után elfogy az MB amit kínáltak... és persze kell rendeljél (pénzért) még tárhelyet... de csomó ilyen van.
A blog.hu ahogy utánnanéztem azért jó: mert van közössége.Kiépült... gyorsan ismertéé válhatsz.
De én (még van vagy 3 blogom: [link] [link] - zenéim + egy minimalisztikus turizmus blog: [link] ... szóval de én ezzel a bloggerrel meg avgyok elégedve. Ha jól írsz és jókat rádbukkannak. (google) Könnyen megtanulod a kezelését (talán a legkönnyebben) ... minden megvan benne.
- Igen lehet azt csinálni, hogy elrejted a blogodat. (nem jelenik meg a google-ben, nem kereshetnek rád) : Ez ott van ahol írod a bejegyzéseket, még vannak ott ilyesmik sorba : Comment, Layouts, Earnings ... lemész alegalsóra Settingsre : ezen belül Basic és ott Privacynál (a második) Let Search engines find your blog: ráteszed No. Aztán majd visszateszed.
- Ilye facebok oldalt csinálhatsz: rámész - [link] - Artist, Band , Public Figure---ezután már könnyű.
Remélem érthető volt :D majd írj egy privit a honlapoddal, vagy jelezz valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!