Milyen a blogom?
Figyelt kérdés
végzősökről szól akik mennek táborozni a balatonra és van szerelem kalandok izgalmak..minden :)2013. aug. 5. 19:40
3/11 anonim válasza:
unalmas a történet...végig sem tudtam olvasni..
4/11 A kérdező kommentje:
:D csak valamit töröltek és azt hittem ezt na m1.
2. meg hát ok ez az 1. amit írok ne is várj tőlem jobbat :)
2013. aug. 5. 19:49
5/11 anonim válasza:
Apám (anyám?), te nem tudsz írni. Úgy értem, van valami halovány fogalmad róla, de a "helyesírás" szót szerintem leírni sem tudod, nem, hogy köszönő viszonyban lennél vele. Neked nem írni kéne, hanem kapálni.
6/11 A kérdező kommentje:
jól van majd azokat átjavítom :D bocs pedig nyelvtan bol 4 es voltam :D
2013. aug. 5. 21:14
8/11 A kérdező kommentje:
nehéz elhinni,mi?:)
2013. aug. 5. 23:15
9/11 anonim válasza:
A helyesírásod nagyon gyatra! A smiley-k nem illenek bele!
Kiszámítható a története,nem túl egyedi. Nem olvastam végig de már az elején borzasztó.Elég csak egy felkiáltó jel mindenhova és ne írd úgy mint az elején hogy "Zsóófiii" hanem,inkább "Zsófi". Javítsd!
10/11 anonim válasza:
/utolsó vagyok/
Nem az,hogy nehéz elhinni, hogy 4-es voltál nyelvtanból /mondjuk az/ csak úgy írtad hogy: "nyelvtan bol"
Nem neked való az írás! Szerintem előtte olvass mert a fogalmazásod se jó. Utána majd ha már egy fejezetet letudsz írni hibátlanul, folytasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!