Milyen a blogom?
Egyetértek mindenkivel.. Rémes a helyesírásod.. Nem vagy te valami diszgráfiás? Bocs a kérdésért, de van ismerősöm aki ír blogot és az.. Nem veszi észre a piros aláhúzásokat. Nem kellett sok idő és meg is szüntette, de az írással nem hagyott fel! És mielőtt valami okos elkezdene nekem papolni a diszgráfiáról tudom mi az és mit takar!
Lehet nem vagy az, de lehet, hogy igen. Rémes a helyesírásod, nem így kell blogot írni, és a kinézete se valami perfect. Az őszinteségemért nem kérek bocsánatot, én is írok blogot, és tudom, hogy nem a legtökéletesebb de a tiédnél ezerszer jobb! Szerintem ha beküldenéd [link] ide az oldaladat tuti, hogy el se olvasná rendesen azt amit írsz... Rémes..
Szerintem szüntesd meg... Nem éri meg folytatni, esetleg akkor ha tényleg jobban megnézed miben hibáztál.
Amikor beszélgetnek nem tudom már hol láttam, de írod, hogy Zsófiii!! és utána nincsen idézőjel. Na ez mi a lófuck? Így, hogy lehet írni?
Tényleg nem lejáratni akartalak csak feláll a hátamon nem létező szőr ha ránézek a blogodra...
Utóirat: Ha legalább mondatokat vagy beszélgetést kezdeményez valamelyik szereplőd írd nagy betűvel és a vessző után nyomj egy space-t. Hidd el beválik....! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!