A blogom: szakmai vélemény?
Több mint 1 éve irklok bele. Az a baj, hogy minden témáról.(inkább azok a blogok híresebbek amelyek 1 adott témáról szólnak: azt hiszem) Igen szerteágazó. Ami engem érdekel (ezért is ez a címe) megírom: persze saját szavaimmal (van néhány kivétel, amihez használtam forrásokat). Személyes bejegyzést is írok kb havi rendszerességgel. Többi téma: ahogy jön: van amikor 1 nap többet, van amikor hetente 1 -et.
Design: leszedtem a témát: egy kicsit helyrepofoztam (html) : és ennél maradtam.
A kérdésem (főleg azoknak akik értenek hozzá) : Milyen a blog, és mit lehetne még javítani rajta. Bármi: írjátok meg. Nagyon megköszönném :) Sziasztok!
Blog Elérhetőség: [link]
Ezek alapján, én is a bloggert választom! :D
A többi blogod is szépen néz ki :)
Még igazából azt sem tudom, mi legyen a blogom címe :S De ha nekiállok, mindenképp írok majd facén! :) Egyetemkezdés miatt lehet, hogy csak szeptember közepén lesz rá időm sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!