Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A blogom: szakmai vélemény?

Kaligula3741 kérdése:

A blogom: szakmai vélemény?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve irklok bele. Az a baj, hogy minden témáról.(inkább azok a blogok híresebbek amelyek 1 adott témáról szólnak: azt hiszem) Igen szerteágazó. Ami engem érdekel (ezért is ez a címe) megírom: persze saját szavaimmal (van néhány kivétel, amihez használtam forrásokat). Személyes bejegyzést is írok kb havi rendszerességgel. Többi téma: ahogy jön: van amikor 1 nap többet, van amikor hetente 1 -et.

Design: leszedtem a témát: egy kicsit helyrepofoztam (html) : és ennél maradtam.

A kérdésem (főleg azoknak akik értenek hozzá) : Milyen a blog, és mit lehetne még javítani rajta. Bármi: írjátok meg. Nagyon megköszönném :) Sziasztok!

Blog Elérhetőség: [link]

#internet #blog #blogspot #blogger #írás #blogírás #vélemémény #milyen a blogom #jó a blog?
2013. aug. 9. 01:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezek alapján, én is a bloggert választom! :D

A többi blogod is szépen néz ki :)

Még igazából azt sem tudom, mi legyen a blogom címe :S De ha nekiállok, mindenképp írok majd facén! :) Egyetemkezdés miatt lehet, hogy csak szeptember közepén lesz rá időm sajnos.

2013. aug. 14. 03:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi :D hat azert megprobalhatod a tobbit is. Feltetlen irj majd ha elkezdted.
2013. aug. 14. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!