Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha saját magam képmásával akarom csinálni, meleg vagyok vagy egoista?
és mi lenne ha végre megujjaznád magad? nem múlna el?
videóválaszt kérek!
17/F
#1 az nem ugyanaz. :c
#2 !!! van valaki aki hasonló :D <3 én is képzeltem már azt is, bár én főleg lányként ahogy vagyok. :$ de ez a verzió is tetszik.:D
semmi baj nincs ezzel :D
amúgy... próbáltál tükör előtt masztizni? :D lehet jól esne ;) :P
Egoizmus az más, leginkább nárcizmushoz van több köze de mivel azt mondtad nem tartod magad szépnek így egyik sem lehet. És egyiknek sem mondanálak, én is gondoltam már arra milyen lenne kilépni a testemből és leszopni magamat.
Úgy fogalmaznék, hogy egyszerű kíváncsiság amit egy felettébb izgató szituáció kísérne mert ki ismerhetné jobban a tested mint te magad.
Nos, az is lehet Bi vagy, mi nem tudhatjuk, ezt te érzed.
Én homoszexuális korod béli srác vagyok, s pár éve olyan fantáziálásaim voltak hogy regényeket tudnék erről írni ^^
Én 17 éves vagyok,fiú,és marha sokat fantáziálok arról,hogy milyen lehet smárolni magammal. :DD Mindig is érdekelt,hogy vajon,hogy smárolhatok. :P
És... hogy őszinte legyek,meg is farkalnám magam,és cumi is lenne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!