Hány fokon lesz cseppfolyós a kenyér?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 20:47
1/5 anonim válasza:
Sehány. Legfeljebb magas nyomáson lesz cseppfolyós, de meg ne kérdezd, hogy hány bar-on!!
2/5 A kérdező kommentje:
Sacc hány bar-on?
2013. júl. 7. 21:07
3/5 anonim válasza:
Semennyi.
A "tiszta" halmazállapot-változások inkább csak az elemekre és az egyszerűbb vegyületekre jellemzők. Bonyolultabb vegyületek a hevítés hatására hajlamosak még a halmazállapot-változás bekövetkezte előtt bomlani (ráadásul a kenyér kémiailag még keverék is). Így van ez a kenyérrel is. Hevítheted, de jóval hamarabb fog elszenesedni, mint hogy bármelyik alkotórésze cseppfolyóssá válna.
4/5 anonim válasza:
Nekem sikerült cseppfolyósítani:
5/5 anonim válasza:
#4 akkor áruld már el, hogy hány fokon sikerült, ilyen nekem is kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!