Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért szokták a pékek bevágni...

Miért szokták a pékek bevágni a kenyeret?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert így nem reped ki a tészta kelesztés/sütés közben. Meg szép is :)
2013. júl. 7. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A kelt tészta sües közben felreped, ha bevágják, akkor annak mentén, ha nincs bevágva, akkor össze-vissza.
2013. júl. 7. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!