Miért szokták diétás étrendbe írni a pirítós kenyeret?
Figyelt kérdés
Egy szelet kenyér eleve kb 250 kcal, de ha pirítóst csinálok belőle akkor is ugyanennyi? Milyen anyagok vesznek ki belőle sütés hatására? Tényleg nem hízlal annyira,ha pirítom?2011. okt. 12. 15:20
1/5 anonim válasza:
Jajj,Istenem....Egyedül a víz párolog ki belőle. Ugyanolyan súlyú pirítós,vagy ugyanolyan súlyú kenyér,hát nem mindegy. Vagy szerinted az aszalt gyümölcs miért hízlal?
2/5 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem, hogy bármin is változtatna, csak egy barátom kért meg,hogy járjak utána. Megkérdezni még csak meg lehet. :)
2011. okt. 12. 15:29
3/5 anonim válasza:
Szerintem annyi lehet a dolog mögött, hogy a pirítós kemény, ezért tovább rágod, kisebbet harapsz, lassan eszed, ezáltal hamarabb eltelít, míg a puha fehér kenyeret lehet "két pofára zabálni", és később érzed, hogy jóllaktál.
4/5 anonim válasza:
Meg ha eleve toast kenyérből csinálod, ott vékonyak a szeletek, 1 szeletben csak 50 kalória van, ha megeszel kettőt, olyan érzésed van, hogy 2 szeletet ettél, vagyis sokat, pedig kevesebb, mint a normál szelet kenyér és a 250 kalória.
5/5 anonim válasza:
Egy szelet toast 60-61 kalória, nem? ma mértem le
244 van 100 grammban
és egy szelet 24-25 gramm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!